Billeje i Paisley

 

Mest populære i Paisley

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Glasgow Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Paisley

Påbegynd rejsen med Sixt billeje i Paisley

Påbegynd rejsen med Sixt billeje i Paisley

Hvis din rejse går til Storbritannien næste gang, vil en bil fra Sixt Biludlejning i Paisley gøre det betydeligt nemmere at tage på opdagelse, når du først er trådt ud fra flyet. Du finder Paisley i det sydvestlige Skotland, kun ca. 11 km vest for Glasgow. Denne smukke by byder på spændende seværdigheder og nærhed til imponerende natur. Med et pålideligt og moderne køretøj fra Sixtkontoret i Paisley slipper du uden om brugen af offentlige transportmidler og kan tage dagen, som den kommer. Udlejningsbilen er også et godt valg for forretningsrejsende, der skal til og fra mødelokalerne eller konferencefaciliteterne i Glasgow. Kontakt Sixtteamet i dag, så du får udlejningsbilen til en fantastisk skarp pris.Paisley ved Skotlands smukke vestkyst er en god base for at udforske nogle af landets imponerende søer, de såkaldte Lochs, dejlige øer samt Skotlands smukke lavland. Sixt billeje i Paisley gør det både simpelt og komfortabelt at tage på dagsture, når lysten melder sig. Sæt f.eks. kurs mod Storbritanniens største sø, Loch Lomond, og nationalparken Trossachs nord for Paisley, for vandring og enestående udsigter, og besøg desuden gerne områdets berømte Loch Lomond whiskydestilleri. Selve Paisley byder også på interessante aktiviteter, heriblandt det fascinerende Coast Observatory, Paisleys spændende kunstmuseum og det historiske Crookston slot. Du kan også blot anvende udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Paisley til at køre en tur mellem områdets hyggelige landsbyer og langs den storslåede kystlinje.
Lej en bil til dit eventyr i Skotland

Lej en bil til dit eventyr i Skotland

Det er legende let at vælge Sixts bileje ved et af kontorerne i og omkring Paisley. Hvis din næste tur går til Storbritannien, har Sixt en komfortabel bil til dig ude på lageret. Når du forhåndsreserverer, mangler vi blot oplysninger som navn på kontor, afhentningstidspunkt og vigtigst af alt ønsket udlejningskategori. Herefter håndplukker vi den eksakte model, hvad enten du ønsker en rummelig stationcar, sportsvogn eller 4x4. Du er dog altid sikker på, at alle Sixts køretøjer opfylder højeste kvalitet, da vi regelmæssigt syner og udskifter dem. Ved Sixt Biludlejning i Paisley kan du desuden bl.a. nyde ubegrænset kilometertal eller GPS navigation, og du kan desuden også få yderligere en fører dækket på din rejse, hvis det er et ønske. Bemærk i øvrigt, at Sixt har status som et af verdens førende biludlejningsselskaber, hvorfor vi altid kan give dig en tryg service under hele rejsen.
Show more

Godt at vide når du lejer i Paisley

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Paisley?
For at leje bil hos SIXT i Paisley skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Paisley.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Paisley?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Paisley. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 1501 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

FAQs om lejemål i Paisley

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Paisley?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Paisley?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Paisley?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Paisley

Vis mere