Billeje i London

 

Mest populære i London

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved London Heathrow AP T5 der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved London

Sixt biludlejning i London

Sixt biludlejning i London

Sixt billeje i London er den oplagte mulighed for dig som ønsker at kunne planlægge din rejse nemt og enkelt. Uanset om du er i byen for at holde ferie, på forretningsrejse eller måske et familiebesøg kan det være frustrerende at skulle vente på taxa eller busser. Sixt tilbyder biludlejning i London, hvilket er en nem og enkelt løsning for dig som ønsker at være uafhængig af offentlig transport.Læn dig tilbage og nyd din ferie uden at skulle bekymre dig om afgangstider, dyre taxiregninger og overfyldte busser som er forsinkede eller aldrig kommer. Få mest ud af din rejse med billeje i London. Kør fra lufthavnen i en bil fra Sixt biludlejning og start din rejse på den bedste måde, hurtigt og enkelt. Med Sixts 24 timers afhentnings og returneringsservice og kontoret som er placeret i lufthavnen har du de bedste forudsætninger for at lease en billig bil helt simpelt Hos Sixt billeje i London får du den bedste service, og du kan være sikker på at kvaliteten er top. Alle biler gennemgår et omfattende eftersyn inden de kommer på vejene. Sixt biludlejning I London tilbyder eksklusive biler fra bilmærker som BMW, Mercedes, Audi og driftsikre biler som fx. VW og Skoda. Bed personalet om en prissammenligning og du vil kunne se de økonomiske fordele ved at leje en bil hos Sixt.
Nem transport med Sixt billeje i London

Nem transport med Sixt billeje i London

Det skal ikke være besværligt at holde ferie eller tage på forretningsrejse. Lej en bil ved hos Sixt biludlejning i London. Med en udlejningsbil kan du nemt og enkelt komme rundt I Englands hippe hovedstad. Henvend dig til personalet for mere omfattende information om depositum, barnesæder og dine fordele ved at lease en Holiday bil hos Sixt.
Oplev London hvor by pulsen altid er høj

Oplev London hvor by pulsen altid er høj

Der er nok at opleve i Storbyen London. Med en udlejningsbil fra Sixt har du de bedste forudsætninger for at nå så meget som muligt i den fantastiske by hvor pulsen altid er høj. Besøg dronningens officielle residens Buckingham Palace, eller kør en tur langs floden Themsen. I London finder du masser af spændende restauranter hvor du kan smage mad fra flere forskellige kulturer. Eller drømmer du om at teste en af de eksklusive restauranter som har gjort sig fortjent til en Michelin stjerne, er London også et besøg værd. Fyld bagagerummet med shopping poser, og nyd befrielsen af at du ikke skal slæbe de tunge poser tilbage til hotellet til fods.
Show more

Godt at vide når du lejer i London

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i London?
For at leje bil hos SIXT i London skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i London.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i London?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i London. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 20321 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i London

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i London?
Kan jeg booke et langtidslejemål i London?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i London?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?