Billeje i Cambridge

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Cambridge

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Cambridge der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Cambridge

Sixt Biludlejning i Cambridge

Sixt Biludlejning i Cambridge

Velkommen til Sixt biludlejning i Cambridge. Vi ser frem til at give dig en god service hos vores afdeling i den engelske universitetsby. Hos os finder du udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser og af en høj kvalitet. Dermed kan du få det optimale ud af din rejse, så lej en bil hos os i dag og bliv godt kørende med Sixt.Er du interesseret i billeje i Cambridge, kan du booke den ønskede kategori, ej en specifik model, via hjemmesiden eller over telefonen. Åbningstiderne for de enkelte afdelinger finder du på de pågældende stationers sider, ligesom du hurtigt får overblik over eventuelle ekstra services, såsom 24 timers returnering eller smartphone apps. Hos Sixt Biludlejning i Cambridge får du tilbudt højkvalitative lejebiler, ligesom vi altid forsøger at imødekomme dine specifikke ønsker til din stationcar, sportsvogn eller økonomibil. Eller måske har du valgt at leje en af vores cabrioleter eller 4x4? Bemærk i øvrigt, at hovedparten af vores udlejningsbiler er under 1 år gamle, når du lejer dem. De er desuden gennemtestede.
Et af verdens mest kendte universiteter

Et af verdens mest kendte universiteter

Sixt billeje i Cambridge er et praktisk udgangspunkt for rejsen til det sydøstlige Storbritannien. Cambridge huser ikke kun Storbritanniens, men også et af verdens mest kendte universiteter. I byen vil du kunne fornemme den lærde atmosfære overalt, hvilket er yderst inspirerende og, selvsagt, lærerigt. Men det kan også være, at du netop ønsker at komme en tur væk fra bøgerne og derfor har brug for en bil. I det tilfælde er du velkommen til at benytte dig af Sixt billeje i Cambridge.
Masser af historie i Cambridge

Masser af historie i Cambridge

I Cambridge kan du mærke historiens nærvær overalt. Byen har talrige seværdigheder af en historisk karakter. Mange er selvfølgelig forbundet til det berømte Cambridge University. Vi kan anbefale at se Kings College’s Chapel ved den berømte sø inden på universitetsområdet, hvor der hvert år bliver roet kapsejlads mellem studerende fra Oxford og Cambridge University. En anden spændende del af universitetet er Peterhouse, som var det første kollegium på campus. Sixt Biludlejning i Cambridge er ligeledes et godt afsæt, hvis du vil på udflugter til bl.a. London eller kysten. Lej en bil hos Sixt og oplev vores service, der er kendt verden over, da den altid stræber efter tilfredse kunder. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber, og du kan roligt regne med, at du er i trygge hænder, når du lejer udlejningsbilen hos os.
Show more
Godt at vide når du lejer i Cambridge
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Cambridge?
For at leje bil hos SIXT i Cambridge skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Cambridge.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Cambridge?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Cambridge. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 126 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
FAQs om lejemål i Cambridge
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Cambridge?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Cambridge?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Cambridge?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Cambridge

Vis mere