Billeje i Liverpool Lufthavn

 

Mest populære i Liverpool Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Liverpool Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Liverpool Lufthavn filial

Adresse

Stirling Road, Speke Unit 2 Compass East Ind Est, L24 1YH Liverpool, Storbritannien
Mere information

Åbningstider

Man
08:00 - 18:00
Tir - Tor
08:00 - 16:00
Fri
08:00 - 19:00
Lør
08:00 - 13:00
Søn
09:00 - 12:00
Helligdage
09:00 - 12:00

Vores services ved Liverpool Lufthavn

Sixt Liverpool

Sixt Liverpool

Sixt Biludlejning i Liverpool er et fint startpunkt på et fremragende bileventyr i Storbritannien. Med billeje i Liverpool begynderrejsen i den centrale del af byen, ikke langt fra byens katedral og Liverpool Echo Arena. Kontoret ligger inden for gåafstand fra diverse busstop, og det er derfor nemt at nå vores kontor med offentlig transport. Hent bilnøglerne på kontoret og begiv dig ud i Liverpool centrum, hvor du f.eks. kan besøge museet for det verdensberømte band The Beatles, byens fodboldstadium eller havnen Albert Dock. Du har samtidig kort køreafstand tilnaturreservatet Martin Mere og smukke strande, hvis du leder efter skønne naturoplevelser. Den engelske storby Liverpool byder på oplevelser for enhver smag, og med en udlejningsbil kan du nå at se meget på ferien. Læn dig tilbage og nyd tryghed, komfort og frihed med Sixt bilen.
Sixt Biludlejning i Liverpool

Sixt Biludlejning i Liverpool

Book en af vores udlejningsbiler her på siden eller over telefonen og afhent den hos Sixt Biludlejning i Liverpool ved ankomsten. Det er mindst lige så enkelt, som det lyder. Nogle af vores attraktive bilkategorier inkluderer økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4, og vi tilbyder ligeledes nyttigt ekstraudstyr såsom en praktisk GPS navigation, der hjælper dig med at finde vej. Det er desuden muligt at afhente og aflevere bilen udenfor kontorets åbningstider, hvis du blot giver os besked herom. Når du vælger billeje i Liverpool, befinder du dig tæt på byens livlige centrum og de mange interessante attraktioner. Glæd dig til et spændende eventyr i en udlejningsbil fra Sixt.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Liverpool Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Liverpool Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Liverpool Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Liverpool Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Liverpool Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 1075 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Køretøjet
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Liverpool Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Liverpool Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Liverpool Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Liverpool Lufthavn

Vis mere