Billeje i Glasgow Lufthavn

 

Mest populære i Glasgow Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Glasgow Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Glasgow Lufthavn filial

Adresse

Car Rental Centre, PA3 2SW Paisley, Storbritannien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Glasgow Lufthavn

Sixt Biludlejning i Glasgow Lufthavn

Sixt Biludlejning i Glasgow Lufthavn

Sixt Biludlejning i Glasgow Lufthavn (GLA) er klar til at byde dig velkommen i lufthavnen, når du ønsker at afhente den udlejningsbil, der bliver din vigtigste makker i dit skotske bileventyr. Vores udlejningsbiler kan leveres inden for kategorierne stationcars, 4x4, varevogne og økonomibiler, og de passer ideelt til dit kørebehov. Ikke blot Glasgow, men hele det skotske landskab er en ren skattekiste for dig, der ønsker at planlægge nogle lidt længere køreture gennem de fantastiske landsbyer og smukke naturscenarier. Får du brug for en GPS på vejen, eller ønsker du at få et ekstra navn på lejekontakten, så forhør dig hos Sixt Biludlejning i Glasgow Lufthavn.
Glasgow, Skotlands største by

Glasgow, Skotlands største by

Glasgow Lufthavn omtales også som Glasgow International Airport, og faktisk har byen endnu en lufthavn. Glasgow International Airport er dog den travleste af de to lufthavne, og den ligger tæt på byen. Der venter dig en spændende rejse i Glasgow, der både kan fremvise imponerende bygningsværker samt fascinerende museer såsom Kelvingrove Art Gallery and Museum og Riverside Museum. Med Sixt billeje i Glasgow Lufthavn er det desuden muligt at tage på en udflugt til f.eks. Edinburgh, så du både kan opleve hovedstaden (Edinburgh) og Skotlands største by (Glasgow). En udlejningsbil giver dig frihed til at sætte kursen, hvad enten du er på til mødelokalet eller en skøn picnic ved Clyde floden. Kontakt Sixt Biludlejning i Glasgow Lufthavn og få endnu flere tips til rejsen gennem Glasgow.
Sixtleverer altid varen

Sixtleverer altid varen

Når du vælger Sixt billeje i Glasgow Lufthavn, er det mødet med en virksomhed, der lige siden 1912 har formået at levere varen. Vi tilbyder dig således kun førsteklasses udlejningsbiler, når du vælger at gøre brug af vores services. Er du interesseret i at reservere en udlejningsbil, så kontakt os telefonisk eller via nettet.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Glasgow Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Glasgow Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Glasgow Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Glasgow Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Glasgow Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 1501 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Glasgow Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Glasgow Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Glasgow Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Glasgow Lufthavn

Vis mere