Billeje i Leeds

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Leeds

* Priserne er udregnet den 31.01.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Leeds der starter den 07.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Leeds

Sixt Biludlejning i Leeds

Sixt Biludlejning i Leeds

Lej en bil i engelske Leeds, der ligger ved floden Aire. Med denne placering er det blevet et yndet turistmål, og byen og området har meget at byde på. Hvis du benytter dig af Sixt biludlejning i Leeds, har du mulighed for at komme ud på egen hånd, og du kan fuldstændigt frit tilrettelægge din ferie eller dit forretningsophold. Leeds byder på en del urbane attraktioner, f.eks. møder du gallerierne Leeds Art Gallery and The Henry Moore Institute. Også i det almindelige bybillede er der smuk kunst at glædes over, såsom The Black Prince i byens centrum eller The Mandela Gardens på the Millennium Square. Leeds har også sit eget smukke operahus og balletkompagni. Løbende er byen blevet hjemsted for festivaler med mere, så det kan være værd at tjekke byens kalender, inden du fastlægger tidspunktet for din ferie.
Countryhouses og Leeds’opland

Countryhouses og Leeds’opland

Hvis du benytter dig af billeje i Leeds, kan du komme vidt omkring på din ferie og nå ud til de mange attraktive seværdigheder i området. De såkaldte countryhouses er et udsøgt udflugtsmål. F.eks. er Temple Newsam er godt valg, hvor du kan blive bekendt med et historisk Storbritannien og magtfulde menneskers betydning og liv. Derudover huser disse steder også ofte flere imponerende kunstsamlinger, og en gåtur i de smukke haver og parker er også en måde at stifte bekendtskab med denne del af den engelske kultur, mens man nyder de mange smukke plæner og blomster. Kirkstall Abbey er et smukt kloster fra middelalderen, som ligger tæt ved Aire. Du har her også chancen for at besøge klostermarkedet. Otlet Chevin Forest Park byder på flere trekkingmuligheder for de aktive, som blot er endnu en af de oplevelser, du kan få med via biludlejning i Leeds. Storbritannien og Leeds har kort sagt et væld af muligheder, når du kører ud i landskabet.
Billeje i Leeds giver mulighed for at udforske det engelske fastland

Billeje i Leeds giver mulighed for at udforske det engelske fastland

Der er mange gode grunde til at benytte sig af biludlejning i Leeds hos Sixt. Du får en nem og bekvem adgang til at opleve området rundt om byen og kan således tilrettelægge din ferie efter dine og dine rejsefællers behov. Måske har I brug for børnesæder, automatgear, GPS navigation osv. Husk dog, at vi ikke tilbyder specifikke modeller i reservationsøjeblikket, men derimod bestillinger inden for de aktuelle kategorier. Det er først, når du ankommer til stationen, at vi uddeler udlejningsmodellen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Leeds
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Leeds?
For at leje bil hos SIXT i Leeds skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Leeds.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Leeds?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Leeds. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 669 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
FAQs om lejemål i Leeds
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Leeds?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Leeds?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Leeds?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Leeds

Vis mere