Billeje
Norge
Oversæt
Norge
Ændre personlige oplysninger

Billeje Norge: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Norge og nyd landets skønhed både sommer og vinter. Sixt Biludlejning i Norge er placeret i forbindelse med flereaf lufthavnene, f.eks. ved byerne Oslo, Trondheim, Bodø, Alta, Ålesund, Mo I Rana, Bergen, Avaldsnes, Sogndal og Narvik. Men vi har også kontorer ved en lang række af de mindre lufthavne, tjek blot vores hjemmeside. Kombinationen af at flyve til Norge og hente udlejningsbilen direkte i lufthavnen er uovertruffen, men vores stationer ligger også ved andre vigtige knudepunkter, så du altid har muligheden for at tilvælge billeje i Norge. Med Sixt vælger du mellem komfortable personbiler af en høj standard, der er klar til udfordringerne på vejnettet. Biludlejning i Norge bringer dig på rundrejse i den smukke skandinaviske natur.

Sixt Biludlejning i Norge

Sixt Biludlejning i Norge er et møde med en aktør, der har været i branchen gennem mange år, men som på ingen måder er metaltræt. Til gengæld er Sixt Biludlejning pt. et af verdens største biludlejningsselskaber, og vores stationer er ikke begrænset til de nordiske destinationer. Vi har tværtimod mere end 4000 kontorer i mere end 100 lande, hvorfor du får en unik mulighed for at sammensætte en bilrejse på tværs af landegrænser. Med billeje i Norge kan det f.eks. være en attraktiv mulighed at krydse grænsen til Sverige. Bemærk, at du med Sixt får kvalitet hele vejen, lige fra det store udvalg af udlejningskategorier til den store service, der præger alle vores kontorer, og som må siges at være en vigtig faktor af den globale succes, som Sixt har opnået siden opstarten i 1912.

Oplev Norges skønhed

Norge er på trods af den skandinaviske karakter ret så forskelligartet, hvad angår landskabet. Strækningerne imellem bjergene er tit længere, og hastigheden lavere. Men det gør, at du opdager meget mere af den strålende natur, bjergene, fjordene, bygderne og de moderne byer. Både landet og kulturlivet blomstrer i sommerhalvåret, og du behøver ikke at køre langt i din Sixt udlejningsbil, før du møder et strålende syn. Om vinteren bringer vores stærke udlejningsbil dig sikkert til dit skihotel og andre destinationer. Den gamle hovedstad Oslo byder på shoppingmuligheder, museer, skihopbanen Holmenkollen, der strækker sig ind i himlen, og den arkitektoniske perle Oslo Operaen, som man bare må besøge. Sydnorge med dets fjorde og hvide facader afspejler hvalfangertidens rigdom samt de gamle jernværker. Stavangergiver adgang til den rige olieindustri via Norsk Oljemuseum, mens Trondheim er kendt som Nordens Paris med bjerge og fjorde samt træhuse, fisk på bordet, universiteter og et aktivt handelsliv. Besøg også Narvik med de gamle miner, Bodø med dens Atlanterhavskyst og landet ved Nordkap, hvor du må slå udlejningsbilens solskærm ned for ikke at blive blændet af midnatssolen på vej fra Alta, ligesom du kan høre hvalernes sang i det fjerne. Få lande er så velforsynet med naturscenarier som Norge.

 

Områder med Sixt stationer

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice