Billeje i Bodø Lufthavn

 

Mest populære i Bodø Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bodø Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Bodø Lufthavn filial

Adresse

Olav V gate, 8004 Bodø, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 00:00
Lør
09:00 - 17:30
Søn
09:00 - 00:00
Helligdage
09:00 - 00:00

Vores services ved Bodø Lufthavn

Sixt Biludlejning i Bodø Lufthavn

Sixt Biludlejning i Bodø Lufthavn

Er du vild med tanken om at skulle køre i et kystlandskab med idylliske øer, havørnekolonier og med et muligt kig til Nordlys? Så skal du en tur forbi Sixt Biludlejning i Bodø Lufthavn (BGO), hvor du kan leje vores økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne til en minderig tur i Bodø. Du kan booke din bil via telefon eller over nettet, og du skal blot huske på, at vi desværre ikke love dig en specifik bilmodel, men derimod din ønskede bilkategori. Med billeje i Bodø Lufthavn er du klar til at indtage Norges pragtfulde naturscenarier.
Tag nord for Polarcirklen med Sixt

Tag nord for Polarcirklen med Sixt

Bodø Lufthavn i Nordland giver dig et perfekt udgangspunkt for et friluftseventyr på fire hjul, der naturligvis også skal krydres med spændende seværdigheder. Du kan f.eks. tage et hop tilbage i tiden ved Bremnes Fort, der har spillet en vigtig rolle i Norges miltærhistorie, mens Nordlandsmuseet samt Norsk Lufthavnsmuseum nok kan tiltrække både store og små. Mange vælger at lade Bodø være springbrættet til øgruppen Lofoten med eminente fiskeforhold og vikingmuseum, men du kan også få dit livs sus ved Saltstraumen, verdens stærkeste tidevandsstrøm, hvor farten nemt kommer op over de 20 knob. Området er perfekt til riverrafting, kajaksejlads samt havørnesafari. Bodø har en af verdens største havørnekolonier, så stop op og nyd synet af de imponerende fugle, hvis du da ikke fortsætter din tur op gennem Nordnorge og kystlandskabet, helt op til Nordkap. Med Sixts billeje i Bodø Lufthavn sætter du selv grænserne for dit bileventyr.
Sixt giver dig smag på mere

Sixt giver dig smag på mere

Sixt Biludlejning i Bodø Lufthavn er klar til at hjælpe dig godt på vej gennem dette herlige landskab. Vi tilbyder i vores afdeling flere forskellige ekstra services. Det omfatter alt fra GPS navigation til en 24 timers returnering af din udlejningsbil.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Bodø Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bodø Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Bodø Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bodø Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bodø Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 186 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Spørgsmål og svar om lejemål hos Bodø Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bodø Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bodø Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bodø Lufthavn

Vis mere