Billeje i Svolvaer

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Svolvaer

Sixt Biludlejning i Svolvær

Sixt Biludlejning i Svolvær

Lad Sixt Biludlejning være første stop på turen rundt i Norge, inden du begiver dig ud på eventyr i Svolvær, der ligger på Austvågøya i øgruppen Lofoten. Hos os finder du som altid et godt udvalg af moderne, nysynede biler til fordelagtige priser, så du kan holde ferie som ønsket, uden at skulle tænke på, hvordan du kommer fra A til Z. Sæt dig bare bag rattet og udforsk Norges natur bid for bid. Uanset om du vil vandre, klatre eller sejle, så har Svolvær noget for dig, og det har Sixt selvfølgelig også. Vi glæder os til at se dig på et af vores kontorer, enten i Norge eller i et af de andre 99 lande, der huser Sixtfilialer!Svolvær har fra gammel tid været en fiskerby, og selvom turismen spiller en stadig større rolle i området, mærker man alligevel den både unikke og autentiske atmosfære, når billeje i Svolvær fører en rundt til de mange rejseoplevelser i byen. Svolvær i Nordland er med sin gode beliggenhed et oplagt udgangspunkt, hvis man ønsker at udforske øgruppen Lofoten. Det er dog ikke kun fiskeri, der har præget byen gennem tidens løb. På Lofoten finder man et meget specielt lys, som i mange år har tiltrukket kunstnere, og i Svolvær er der rig mulighed for at besøge gallerier rundt omkring i byen. Interesserer du dig for historie, må du heller ikke snyde dig selv for et besøg på Lofoten Krigsminnemuseum, hvor du kan opleve Norges største samling af uniformer og genstande fra Anden Verdenskrig. Derudover er den fantastiske natur selvfølgelig også et must, og uanset om du vil vandre langs det flotte fjordlandskab eller prøve kræfter med bjerget Svolværgeita bag byen, er Sixt biludlejning i Svolvær den helt rigtige løsning.
Lej en bil hos os

Lej en bil hos os

Har man først én gang oplevet vores gode udvalg og fornuftige priser, er det ikke svært at forstå, hvorfor Sixt gennem mere end 100 år har været det naturlige valg for mange bilrejsende. Vores imødekommende personale er altid klar til at vejlede dig så du finder den transportløsning, der passer perfekt til netop dine behov. Vi er også altid klar med tips og gode råd til Norge som rejsedestination. Det bliver ikke nemmere, og det er netop det, vi bestræber os på hos Sixtkoncernen. Med billeje i Svolvær kan vi f.eks. både tilbyde dig personbiler og stationcars, der klarer det nordnorske landskab.
Show more
Godt at vide når du lejer i Svolvaer
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Svolvaer.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Svolvaer?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Svolvaer. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Svolvaer?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 58 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,9)

FAQs om lejemål i Svolvaer

Kan jeg booke et langtidslejemål i Svolvaer?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Svolvaer?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Svolvaer

Vis mere