Billeje i Alta

 

Vores services ved Alta

Sixt Biludlejning i Alta

Sixt Biludlejning i Alta

Søger du en helt unik feriedestination? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Alta og oplev Nordlysbyen i Norge, hvor du enten kan danse under midnatssolen eller betragte det fascinerende nordlys. Du har også muligheden for at køre hele vejen op til Nordkap, besøge de omkringliggende landsbyer langs vandet eller udforske historiske vigtige vidnesbyrd i form af helleristninger, der klassificeres som verdensarv. Drømmer du om at parkere bilen ved Nordlyskatedralen, køre hundeslæde eller opleve samerkulturen, så vælg Sixt billeje i Alta.Alta ligger i det nordlige Norge og har egen lufthavn, så det er nemt at benytte byen som et udgangspunkt for rundrejsen i Finnmark. Alta er særligt kendt for sin tilknytning til Nordlyset. Byen rummer således både Nordlyskatedralen og Nordlysobservatoriet, hvorfor byen også i folkemunde går under betegnelsen Nordlysbyen. Finnmark er både et elsket område om sommeren og vinteren, hvor der venter en række friluftsaktiviteter, lige fra ture på snescootere og hundeslæder til vandreture og cykelture langs vandet. Med biludlejning i Alta er det naturligvis også oplagt at tage videre ud i Nordnorge. Gode udflugtsmuligheder er helleristningerne i Hjemmeluft, som UNESCO har betragtet som verdensarv, samt turen op mod Nordkap, der kan nås under 4 timer. Du kan også dykke længere ned i Samernes kultur under dine køreture i området. Billeje i Alta er kort sagt et fantastisk alternativ til dig, der elsker naturen og dens mange muligheder.
Sixt leverer førsteklasses biler

Sixt leverer førsteklasses biler

Sixt Biludlejning er et af verdens største selskaber inden for branchen, og vores globale virksomhed med tyske rødder, går helt tilbage til 1912. I dag er der stationer verden over, der er med til at lette din rejse. Når du går ind under de forskellige stationer, vil du få et hurtigt overblik over, hvilke kategorier du kan vælge til dit kommende ophold, ligesom du kan tjekke de enkelte services, såsom 24 timers afhentningsservice og apps. Vores sortiment spænder over udlejningsbiler som cabrioleter, sportsvogne, 4x4, stationcars, varevogne og økonomibiler, og kendemærket er den høje standard til rimelige priser. Med biludlejning kan du også gøre brug af vores ekstraudstyr. Sigter du mod de længere strækninger, så medbring en GPS fra Sixt, så du altid når målet. Du kan også vælge services som fuld kaskobeskyttelse og et ekstra navn på lejekontrakten. Notér, at udvalget kan variere en smule mellem de forskellige stationer. Vil du vide mere om Sixt biludlejning i Alta, så kontakt os meget gerne.
Show more

Godt at vide når du lejer i Alta

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Alta.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Alta?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Alta. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Alta?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 44 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Alta

Kan jeg booke et langtidslejemål i Alta?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Alta?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Alta

Vis mere