Billeje i Bodoe

 

Mest populære i Bodoe

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bodø Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bodoe

Sixt Biludlejning i Bodø

Sixt Biludlejning i Bodø

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Sixt Biludlejning i Bodø, og når vi har givet dig bilnøglerne, kan du frit tage bilen rundt i Norge. Når du lejer en bil ved Sixtkontoret i Bodø, starter du ud i den nordlige del af landet og i fylket Nordland. Her får du bl.a. adgang til en skøn kyststrækning og kan besøge et væld af historiske seværdigheder. De forskellige kontorer i Bodø servicerer dig med moderne førsteklasses biler fra din forhåndsudvalgte bilkategori, der kan forsynes med nyttigt ekstraudstyr. Tag kontakt til Sixtteamet med det samme, så vi kan reservere udlejningsbilen til din kommende Norgesrejse.Vidunderlige Bodø tilbyder nogle af Norges fineste landskaber, og med Sixtbilen kan du tage til naturområderne, når du har lyst. Kør gerne til Keiservarden, som er toppen af fjeldet Veten. Toppen er opkaldt efter den tyske kejser Wilhelm II, der besøgte den i 1889. Parkér udlejningsbilen og vandre mellem udsigtspunkterne, så du bliver en oplevelse rigere. Det er også værd at lade Sixt billeje i Bodø tage dig til det interessante Nordland Museum, hvor du kan lære mere om regionens historie, både når det drejer sig om krigshistorie og samisk kultur. Eller måske får du også tid til en køretur, der bringer dig frem til Bodø Domkirke med det fine klokketårn. Besøg desuden gerne Norsk Luftfartsmuseum for information om luftfartens historie eller tag en båd til øen Landegode, hvor du kan nyde de smukke strande og bjerge.
Et lille indblik i de mange muligheder hos Sixt

Et lille indblik i de mange muligheder hos Sixt

Eftersom Sixtkontorerne i Bodø fører en 24 timers service angående afhentning og returnering, behøver du ikke bekymre dig om åbningstider, hvis du skulle ankomme med et forsinket fly eller tog. Hos Sixt er kunden i fokus, og vi satser på personlig service og høj kvalitet. Skulle du have spørgsmål omkring vores produkter eller om dejlige Bodø, skal du bestemt ikke tøve med at kontakte personalet på det pågældende Sixtkontor. Billeje i Bodø giver dig mulighed for at vælge blandt mange bilkategorier, såsom stationcars, økonomibiler, 4x4 og varevogne. Hvis du har brug for ekstraudstyr, kan du bl.a. bestille GPS navigation eller en autostol til den lille, og det er desuden muligt at få yderligere et navn registreret på lejekontrakten, nyde ubegrænset kilometertal og meget andet hos Sixt Biludlejning i Bodø. Du foretager din bestilling for Bodørejsen via Sixts hjemmeside, app eller ved at ringe til medarbejderne på kontoret.
Show more

Godt at vide når du lejer i Bodoe

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bodoe?
For at leje bil hos SIXT i Bodoe skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bodoe.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bodoe?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bodoe. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 199 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Køretøjet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

FAQs om lejemål i Bodoe

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bodoe?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bodoe?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bodoe?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bodoe

Vis mere