Billeje i Haugesund

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Haugesund

Sixt Biludlejning i Haugesund

Sixt Biludlejning i Haugesund

Sixt Biludlejning i Haugesund udlejer førsteklasses biler til fantastiske priser, og du vælger naturligvis frit din favoritbil til bilrejsen gennem Norge. Sixt personalet overrækker bilnøglerne, når du ankommer til kontoret, og herefter er det op til dig at sætte kursen. Haugesund er placeret i det sydvestlige Norge og er omgivet af hav og smuk natur. Området byder på fascinerende historieseværdigheder, ligesom du har alle muligheder for at nyde de naturskønne omgivelser på egen hånd i den lejede bil. Kom bag rattet i din moderne og pålidelige Sixt bil, som du bestiller pr. telefon eller via vores hjemmeside, og lad herefter startskuddet lyde til dit eventyr i Haugesund og omegn.Destinationen Haugesund byder på oplevelser og seværdigheder for enhver smag. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Haugesund behøver du ikke at bekymre dig om offentlige transportmidler, da du på ingen tid kan nå rundt til byens festivaler og lignende aktiviteter i byen. Haugesund har også en rig vikingehistorie, og den begynder med et besøg på Nordvegens historiecenter. Museet viser dig film, ligesom du kan betragte vikingeobjekter, men centret giver dig også mulighed for at prøve at skyde med bue og pil eller tage på en guidet tur. Med billeje i Haugesund kan du desuden tage turen til Hardanger, hvorfra du kan køre videre til gletsjere, fjorde og skisportssteder. Nyd friheden og mulighederne, som en Sixt bil giver dig.
Lad Sixt hjælpe dig med bilrejsen i Norge

Lad Sixt hjælpe dig med bilrejsen i Norge

Sixt Biludlejning i Haugesund tilbyder dig gode tilbud på moderne køretøjer og praktisk ekstraudstyr. Det omfattende sortiment kan imødekomme ethvert budget og alle behov. Lej f.eks. en smart stationcar eller økonomibil til ferien eller forretningsrejsen. Vores robuste 4x4 kan være det naturlige valg, hvis du vil på eventyr i naturen, ligesom en rummelig varevogn er perfekt som en fragtløsning. Tøv heller ikke med at booke tilbehør som GPS navigation, autostole eller ubegrænset kilometertal, når du vælger Sixt billeje i Haugesund. Sixt har mange års erfaring med at udleje førsteklasses biler til tilfredse kunder, og vigtige nøgleord for Sixt er personlig service, fleksibilitet og pålidelighed. I dag råder vi over mere end 4000 kontorer på internationalt plan, og vi vejleder dagligt tusindvis af kunder mod deres drømmedestinationer. Hvorfor ikke vælge bilen frem for toget eller busserne? Lad Sixt gøre opholdet i det sydvestlige Norge magisk. Lej alleredei dag en bil til besøget i Haugesund. Det er en god investering!
Show more
Godt at vide når du lejer i Haugesund
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Haugesund?
For at leje bil hos SIXT i Haugesund skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Haugesund.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Haugesund?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Haugesund. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 81 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)

FAQs om lejemål i Haugesund

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Haugesund?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Haugesund?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Haugesund?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Haugesund

Vis mere