Billeje i Mo i Rana

 

Vores services ved Mo i Rana

Sixt Biludlejning i Mo i Rana

Sixt Biludlejning i Mo i Rana

Læg vejen forbi Sixt Biludlejning, så snart du ankommer til Mo i Rana. Du finder os både i lufthavnen, ved banegården og i selve byen, og det er således nemt at få styr på transporten som det første, inden du begiver dig ud på eventyr i en af Norges hyggeligste byer. Her finder du flot natur og gode muligheder for udendørsaktiviteter, og uanset om du lægger vejen forbi for at komme væk fra byens stress og jag eller for at få sved på panden på en aktiv ferie, finder du her helt sikkert noget, der falder i din smag. Velkommen til Sixt billeje i Mo i Rana! Lej en bil her og nu over nettet eller telefonen. Mo i Rana er det helt rigtige valg, hvis du trænger til at komme ud i naturen. Byen ligger lige ved Ranfjorden og tæt ved fjelde og gletsjere, og her kan du bl.a. gå på opdagelse i to af de mange huler, der findes i området. I sommerhalvåret kan du forberede dig på nogle lange dage i Mo i Rana, for byen ligger kun 80 km syd for Polarcirklen. Det betyder masser af dagslys, og masser af tid til at komme rundt og opleve området. Selvom dagene er kortere i vintermånederne, er det dog også værd at aflægge byen et besøg på denne tid af året. Den nordlige beliggenhed giver nemlig også mulighed for at se nordlys om natten, og naturens eget lysshow tæt på eller nord for Polarcirklen er en oplevelse, man givetvis aldrig glemmer. Mo i Rana er en hyggelig lille by, hvor du kan udforske lokalhistorien på forskellige museer. Får du lyst til at kombinere byferien med storslåede naturoplevelser, er det bare at booke billeje i Mo i Rana og tage turen ud til nationalparken Svartfjellet ca. 20 km væk, hvor der venter dig masser af gode vandreruter.
Lad Sixt sørge for transporten

Lad Sixt sørge for transporten

Hos Sixt Biludlejning Mo i Rana går vi altid efter at finde den transportløsning, der passer til lige netop dig, og på vores kontorer er vi altid klar til at vejlede dig, så du kan få maksimal frihed og spontanitet på turen. Vi kan tilbyde både den almindelige personbil og stationcar samt en terrængående 4x4 der passer perfekt til ture rundt i det flotte og vilde landskab. Ekstraudstyr som for eksempel autostol og GPS kan tilføjes direkte til bestillingen uden videre.
Show more

Godt at vide når du lejer i Mo i Rana

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mo i Rana.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mo i Rana?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mo i Rana. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mo i Rana?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 10 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Mo i Rana

Kan jeg booke et langtidslejemål i Mo i Rana?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mo i Rana?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mo i Rana

Vis mere