Billeje i Molde Lufthavn

 

Mest populære i Molde Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Molde Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Molde Lufthavn filial

Adresse

Åre, 6421 Molde, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 00:00
Lør
15:00 - 18:00
Søn
12:00 - 00:00
Helligdage
12:00 - 00:00

Vores services ved Molde Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Opdag magiske Norge med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Molde Lufthavn (MOL). Vores naboland mod nord byder på herlige naturoplevelser og charmerende byer, som du nemt kan pendle mellem via en Sixtbil. Når du har forladt dit fly i lufthavnen, skal du blot følge de tydelige skilte hen til vores afdeling, hvor vi i sikker stil guider dig videre ud på de norske veje. Lufthavnen ligger øst for den lille by Molde. Den er smukt beliggende ved Fannefjorden og vestkysten. Det er således en fremragende destination, hvis du vil udforske lidt mere af Norge end blot selve Molde.
Fra Molde by til Jendemsfjellet

Fra Molde by til Jendemsfjellet

Med en bil på rejsen slipper du for at skulle være dybt afhængig af køreplaner til de offentlige transportmidler, og vil du afsted mod de afsides naturområder, så tager du bare afsted, når du vil. Molde huser bl.a. det interessante kulturhistoriske og videnskabelige Romsdal Museum samt kulturhuset Plassen, der er kendt for sin arkitektur og mange aktiviteter. Med valget af Sixts billeje i Molde Lufthavn er det også oplagt at køre lidt længere mod nord, hvor du finder Jendemsfjellet og hvis du orker at tage op til toppen af bjerget, belønnes du med en enestående udsigt over de omgivende landskaber.
Få mest muligt ud af din skønne tur til Vestnorge

Få mest muligt ud af din skønne tur til Vestnorge

Spørg os endelig til råds, hvis du har spørgsmål til din billeje i Molde Lufthavn eller bare gerne vil vide mere om vores virksomhed, der har været oppe at køre siden 1912. En af de store fordele ved at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Molde Lufthavn er de attraktive priser og det store udvalg, men vi giver dig også mulighed for at returnere bilen, når det passer ind i dine planer. Sixt er løsningen for dig, der elsker fleksibilitet.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Molde Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Molde Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Molde Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Molde Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Molde Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 40 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Molde Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Molde Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Molde Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Molde Lufthavn

Vis mere