Billeje i Kristiansund Lufthavn

 

Mest populære i Kristiansund Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kristiansund Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Kristiansund Lufthavn filial

Adresse

Kristiansund Airport, 6517 Kristiansund, Kvernberget, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 00:00
Lør
08:00 - 16:00
Søn
08:00 - 00:00
Helligdage
10:00 - 21:00

Vores services ved Kristiansund Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Afhent din udlejningsbil direkte ved Sixt Biludlejning i Kristiansund Lufthavn(KSU), hvis du har et ønske om at opleve det vestlige Norge på en afslappet måde. Lufthavnen ligger 7 km øst for byen Kristiansund på Vestlandet. Når du ankommer til Sixtafdelingen i Kristiansund Lufthavn venter personalet med din udlejningsbil og lejekontrakten, så du hurtigst muligt kan påbegynde din rejse. Uanset om du skal på ferie, weekendtur eller forretningsrejse i området, har Sixt det helt rigtige køretøj til netop din rejse.
Fra Kvalvik Fort til Klipfiskemuseet

Fra Kvalvik Fort til Klipfiskemuseet

Byen Kristiansund ligger ved Norges betagende vestkyst og er omringet af imponerende fjorde og hyggelige, små øer. Det er en hel oplevelse i sig at køre rundt på vejene i regionen, der tager dig igennem klipper og over broer til områdets mange øer. Du kan for eksempel udnytte Sixtbilen fra Kristiansund Lufthavn til at køre mod det interessante Kvalvik Fort med smukke havudsigter eller besøge kulturarvsmuseet Nordmøre, der skildrer klipfiskeriets udvikling gennem historien, men du kan naturligvis også gøre brug af Sixt billeje i Kristiansund Lufthavn til at tage på længere udflugter til Trondhjem eller Ålesund.
Lej en Sixtbil til besøget i Vestnorge

Lej en Sixtbil til besøget i Vestnorge

En Sixtbil på rejsen giver dig stor fleksibilitet til at bestemme rejseruten samt frihed til at foretage pauser og tage på spontane udflugter, når du har lyst til det. Slip for at skulle vente på busser og bruge penge på dyre taxaer og nyd i stedet at kunne cruise langs den enestående vestkyst, som det passer dig. Ved Sixt Biludlejning i Kristiansund Lufthavn finder du, foruden kvalitetsbiler i alle klasser, ekstraudstyr, der kan gøre din rejse en tand mere komfortabel, herunder GPS navigation, komfortable autostole til de yngste samt ubegrænset kilometertal. Forhåndsreservér din billeje i Kristiansund Lufthavn, så du bliver godt udstyret til ferien eller forretningsrejsen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Kristiansund Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kristiansund Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Kristiansund Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kristiansund Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kristiansund Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 17 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kristiansund Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kristiansund Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kristiansund Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Kristiansund Lufthavn

Vis mere