Billeje i Mosjoen

 

Vores services ved Mosjoen

Sixt Biludlejning i Mosjøen

Sixt Biludlejning i Mosjøen

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Mosjøen i Nordnorge, hvor der står eventyr på plakaten. Med billeje i Mosjøen kører du rundt nær Polarcirklen, ved vandet og i en pragtfuld naturkulisse. Mosjøen har lidt af det hele til den aktive ferie, idet der er mulighed for at sejle, vandre og fiske. Når sneen falder, kan du begive dig ud på skipisterne, og muligvis får du et glimt af det fantastiske nordlys! Der er meget at opleve i Mosjøen og omegn, og med en udlejningsbil kommer du nemt og hurtigt rundt til det hele, så kufferten kan være fyldt med ferieminder, når du drager hjemad! Mosjøen ligger lige ud den imponerende Vefsnfjorden, og her har du et optimalt udgangspunkt for at komme rundt i området og nyde den storslåede natur. Før du sætter dig bag rattet i din Sixtbil og tager ud på eventyr, kan vi dog anbefale et besøg i den hyggelige og utroligt velbevarede Sjøgata. Gaden er ikke bare Norges længste bestående af træhuse fra 1800tallet. Den er også centrum for Mosjøs kulturelle liv med gallerier, cafeer, museer og forretninger. Trænger du til at sætte tempoet lidt i vejret, er det bare at tage Sixtbilen ud til eksempelvis Øyfjellet. De flotte vandreture i området er helt bestemt turen værd i sig selv, men når du alligevel helt op på toppen, 818 meter over havets overflade, bliver du belønnet med et panoramablik over byen og fjorden, du sent vil glemme. Tag vandrestøvlerne på, tjek at kameraet ligger i tasken, grib nøglerne til Sixtbilen og tag ud på eventyr i Mosjøen. Fjeldet venter, og med Sixt Biludlejning Mosjøen som din rejsemakker, lader eventyret ikke vente på sig!
Flere muligheder for at booke billeje i Mosjøen

Flere muligheder for at booke billeje i Mosjøen

Vil du leje en bil hos Sixt, kan den forhåndsbestilles her på hjemmesiden eller via telefonen, ligesom den kan bookes på destinationen. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning, vælger du samtidig en transportform, som er præget af fleksibilitet og spontanitet. Her kan du gøre, hvad du vil, og det er altid dig selv, der lægger programmet. På vores kontor i Mosjøen kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt 4x4, som egner sig fremragende til ture i det barske terræn udenfor byen. Uanset hvad du leder efter, så finder du det her, og det inkluderer selvfølgelig også alt tænkeligt ekstraudstyr samt en fremragende kundeservice, der er Sixts kendetegn.
Show more

Godt at vide når du lejer i Mosjoen

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mosjoen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mosjoen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mosjoen. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mosjoen?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Mosjoen

Kan jeg booke et langtidslejemål i Mosjoen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mosjoen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mosjoen

Vis mere