Billeje i Molde

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Molde

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Molde Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Molde

Sixt Biludlejning i Molde

Sixt Biludlejning i Molde

Skyd bilrejsen i gang hos Sixt Biludlejning i Molde, hvis du vil leje en bil til rejsen gennem Norge. Sixt er en dybt seriøs leverandør af udlejningsbiler, der har været i branchen i mere end 100 år, og vi kan tilbyde dig udlejningskøretøjer i forskellige størrelser og prisklasser, så du lettere kan tage rundt i den vestlige del af landet. Det kan sommetider være svært at rejse rundt med offentlige transportmidler i denne del af Norge, hvilket muligvis vil begrænse dine eventyr og udfoldelsesmuligheder. Vælg i stedet Sixts billeje i Molde, så du får fuld råderet over en topmoderne udlejningsbil, som du frit kan benytte, som du nu ønsker det. Den naturskønne Molde ligger ved Norges vestkyst, så udforsk meget gerne kysten, besøg de charmerende byer og nyd den friske luft på rejsen rundt i Norge. Opdag denne skønne del af Norge i dit foretrukne tempo, når du lejer en bil gennem Sixt. I selve Molde har du mulighed for at opleve det interessante Romsdal Museum, hvor du kan lære mere om den lokale historie samt besøge forskellige træbygninger fra helt tilbage til 1600tallet. Tag også gerne køreturen fra din udvalgte Sixtafdeling i Molde op til den ca. 8 km lange Atlanterhavsvej på Riksvei 64, der tager dig med over den imponerende Storseisundet Bro, hvor du kan få en helt fantastisk udsigt over havet. Du kan også sætte kurs sydpå fra Sixt Biludlejning i Molde og begive dig til det vanskelige og betagende vejstykke Trollstigen, der tager dig gennem de 11 hårnålesving, ligesom du kan fortsætte ned til den enestående og ca. 15 km lange Geirangerfjord, hvor du blandt andet finder det enorme Syv Søstre vandfald.
Opdag vidunderlige Norge i dit foretrukne tempo

Opdag vidunderlige Norge i dit foretrukne tempo

Nyd friheden på rejsen med en premium Sixtbil og tag på spontane roadtrips, når det passer dig. Med en lejet bil under opholdet i Norge vil du kunne opleve meget mere, ligesom du kan tage hen til selv de mest afsides naturområder. I forbindelse med Sixts billeje i Molde kan vi forsyne dig med en udlejningsbil, der passer til netop din rejse, heriblandt en moderne stationcar, 4x4 eller økonomibil. Du kan altid tilpasse bestillingen med blandt andet GPS navigation, ubegrænset kilometertal, autostole og dækning af flere førere på bilrejsen. Sixts medarbejderteam ser frem til at byde dig velkommen ved din valgte Sixt Biludlejning i Molde, så du får en god start på rejsen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Molde
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Molde?
For at leje bil hos SIXT i Molde skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Molde.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Molde?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Molde. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 32 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
FAQs om lejemål i Molde
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Molde?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Molde?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Molde?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Molde

Vis mere