Billeje i Trondheim

 

Mest populære i Trondheim

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Trondheim Vaernes Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Trondheim

Sixt Biludlejning i Trondheim

Sixt Biludlejning i Trondheim

Lad turen gå til Norge og lej en bil hos Sixt. Det giver dig alle tiders mulighed for at opleve en smuk by som Trondheim, en af landets største byer og med en idyllisk beliggenhed ved Trondheimfjorden. Gør klar til mødet med historiske topseværdigheder som Ærkebiskoppens palads, Nidarosdomen og øen Munkholmen, når du vælger biludlejning i Trondheim. Husk, at Sixt Biludlejning giver dig mulighed for at reservere billeje i Trondheim allerede i dag, så kom til tasterne eller ræk ud efter telefonrøret! Vores førsteklasses udlejningsbiler fås til favorable priser.Det er nemt at komme til Trondheim, da byen har sin egen lufthavn. Herfra kan du vælge en af vores Sixt afdelinger og køre direkte ud i landskabet, der både byder på kulturelle topseværdigheder og natur i verdensklasse. Du har sågar muligheden for at leje din udlejningsbil allerede i lufthavnen, så du sparer masser af tid. Trondheim ligger i smukke rammer lige ud mod Trondheimfjorden, og i området finder du masser af vandrestier, søer, fjelde og skipister, der skaber denperfekte afveksling til turene i din Sixt bil. Med biludlejning i Trondheim kan du også nemt nå rundt til byens seværdigheder, der bl.a. tæller Ærkebiskoppens palads, hvor du bl.a. kan nyde synet af kronjuvelerne, ligesom Nidarosdomen med Skt. Olavs grav, området Bakklandet og Kristiansten Festning er et absolut must see. Munkholmen er en lille ø uden for Trondheim med en drabelig, men vildt fascinerende forhistorie. Så tag bilen ud til båden og nyd den 10 minutters sejltur til øen, der med et tag bringer dig tilbage i historien. Er du mere til musikhistorie, så tag turen til Ringve Musikmuseum eller Rockheim.
Prisvenlige udlejningsbiler i en topklasse

Prisvenlige udlejningsbiler i en topklasse

Overvejer du billeje i Trondheim, kan udlejningsbilen bestilles via hjemmesiden eller ved at ringe direkte til det ønskede kontor. Kernen i Sixt verdensomspændende biludlejningsservice er førsteklasses biler, der ofte har kørt under 25.000 km, når du lejer dem. Bilerne fås inden for en række kategorier såsom stationcars, 4x4, økonomibiler, sportsvogne, cabrioleter og varevogne, alt efter hvilken afdeling du vælger, og du bør notere dig, at den enkelte udlejningsbil med eventuelt ekstraudstyr netop bestilles ud fra kategorier og ej den ønskede bilmodel. Med biludlejning i Trondheim kan du både nå rundt i byen på bekvem vis, mens du inden få minutters kørsel kan nå ud til både skovområder og små afsidesliggende fiskesøer. Du har det hele i Trondheim, så lej din Sixt udlejningsbil i dag.
Show more

Godt at vide når du lejer i Trondheim

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Trondheim?
For at leje bil hos SIXT i Trondheim skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Trondheim.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Trondheim?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Trondheim. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 468 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)
Køretøjet
(4,7)

FAQs om lejemål i Trondheim

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Trondheim?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Trondheim?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Trondheim?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Trondheim

Vis mere