Billeje i Tromsoe

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Tromsoe

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tromsø Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Tromsoe

Sixt Biludlejning i Tromsø

Sixt Biludlejning i Tromsø

Lej en bil og tag turen rundt i Nordens Paris, Tromsø i Norge. Her befinder du dig et godt stykke nord for Polarcirklen og kan således komme på eventyr i seværdigheder, der relaterer sig til dette enestående landskab. Besøg f.eks. Ishavskatedralen, verdens nordligste botanisk have eller tag på en vaskeægte hvalsafari uden for Tromsøs kyst. Måske får du også kig til nordlys eller midnatssolen, når du vælger Sixt biludlejning i Tromsø. Find udlejningsbilen hos Sixt allerede i dag!Et tilvalg som billeje i Tromsø giver dig en fantastisk mulighed for at tage på rundtur i Nordnorge. Er drømmen at tage turen videre mod Nordkap, er Tromsø f.eks. et fint udgangspunkt, da byen har sin egen lufthavn og endvidere er Nordnorges største by, hvorfor du får en lang række seværdigheder med i købet. Hvad med at hoppe op i kabelbanen Fjellheisen og tage den fire minutter lange tur over til Storsteinen, hvor du pludselig befinder dig 421 meter over havets overflade? Udsigten til fjeldene og Tromsø by er mildest talt fantastisk. Andre seværdigheder omfatter bl.a. Ishavskatedralen, Nordnorsk Kunstmuseum, verdens nordligste botaniske have og akvariet Polaria, ligesom denne arktiske hovedstad også har flere charmerende håndværksbutikker. Er du frisk på nogle dagsudflugter, kan du f.eks. bevæge dig mod helleristningerne i Tennes eller den unikke polardyrepark, der ligger i Bardu, syd for Tromsø. Billeje i Tromsø giver dig naturligvis også mulighed for at stævne ud mod vandet, hvor du både kan nyde flere endagesture med hvalsafari og flerdagesture, der f.eks. bringer dig forbi Lofoten.
Sikkert rundt i Tromsø med Sixt

Sikkert rundt i Tromsø med Sixt

Hos Sixt Biludlejning i Tromsø får du udelukkende adgang til førsteklasses udlejningsbiler til favorable priser. Hvad enten det gælder en forretningsrejse eller et weekendophold i Tromsø, er bilen en af de luksuriøse goder, der højner komforten under opholdet. Du kan starte motoren, når du vil, og du bestemmer frit, om du er til polarræve, golfbaner eller shopping i Tromsø. Med en udlejningsbil fra Sixt er der aldrig langt til drømmedestinationen. En ting som en GPS kan dog hjælpe dig lidt hurtigere på vej, og GPS’er er blot én af de ting, der er med på vores lange liste over ekstraudstyr. Du kan bl.a. også vælge fuld kaskobeskyttelse. Sixt Biludlejning er et verdensomspændende foretagende, der har været i branchen siden 1912. Du får således en fuldgod partner, når du ønsker billeje i Tromsø eller på en af vores mange andre destinationer!
Show more
Godt at vide når du lejer i Tromsoe
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tromsoe?
For at leje bil hos SIXT i Tromsoe skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tromsoe.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Tromsoe?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Tromsoe. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 214 anmeldelser
Køretøjet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
FAQs om lejemål i Tromsoe
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Tromsoe?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tromsoe?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tromsoe?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Tromsoe

Vis mere