Billeje i Sagvag

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Sagvag

Sixt Biludlejning i Sagvag

Sixt Biludlejning i Sagvag

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Sagvag, når du skal ud på tur i Vestnorges flotte kystlandskab. Sagvag er en lille perle, som indbyder til ro og afslapning i naturen, og uanset om du vil koble helt af i byens hyggelige havnemiljø, eller du vil udforske omgivelserne med de mange øer, finder du helt sikkert noget, som fanger din opmærksomhed. Billeje i Sagvag giver dig både fleksibilitet og plads til nye ideer og indfald. Sæt dig ganske enkelt bag rattet, indstil GPS-en til og lad eventyret begynde i en af Norges flotteste egne!Den charmerende lille handelsby Sagvag har en stærk maritim tradition, og det mærker man til fulde, når man bevæger sig rundt i det hyggelige havnemiljø, hvor de mange flotte både og de indbydende spisesteder konkurrerer om ens opmærksomhed. Her går tiden lidt langsommere, og man mærker en helt særlig ro. Sagvag er dog blot et blandt mange hyggelige steder i området, der er værd at udforske. Billeje i Sagvag gør det muligt at nå lidt mere i hverdagene. Tag for eksempel turen op til Fitjar omtrent 10 km mod nord, hvor du kan opleve det flotte ølandskab på nærmeste hold, eller hvad med et smut til områdets største by Leirvik, som blot ligger 5 km øst for Sagvag. Endelig kan du tage turen stik mod vest og gå på opdagelse på de mange småøer, som udgør Norges vestkyst.
Vi finder bilen til din tur

Vi finder bilen til din tur

Hos Sixt Biludlejning Sagvag er missionen at sende dig afsted i den helt rigtige udlejningsbil til formålet, hvad enten du er på forretningsrejse, på bryllupsrejse eller på aktiv ferie. Vi har mere end 100 års erfaring i at løse denne type opgave, og som et af verdens største firmaer inden for biludlejning får du al den tryghed, du har brug for i valget af leverandør! Kig f.eks. forbi kontoret i Stord Lufthavn og tag et kig på vores personbiler, stationcars og 4x4-er, der er som skabte til det barske kystlandskab. Har du brug for ekstraudstyr, er det også det en af de mange services, der er tilgængelige hos Sixtteamet. Har du f.eks. overvejet, om din tur kræver særlige bagageløsninger til kajakken, en GPS til de naturskønne ture med fugleobservationer eller muligvis en autostol, så hele familien kan komme med på tur? Du har f.eks. også chancen for at udnytte ubegrænset kilometertal og ekstra dækning af chauffør nr. 2!
Show more
Godt at vide når du lejer i Sagvag
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sagvag.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Sagvag?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Sagvag. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Sagvag?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
FAQs om lejemål i Sagvag
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sagvag?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sagvag?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Sagvag

Vis mere