Billeje i Bardufoss

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bardufoss

Sixt Biludlejning i Bardufoss

Sixt Biludlejning i Bardufoss

Hvis du er klar til et eventyr i vores nordlige naboland Norge, så book drømmebilen ved Sixt Biludlejning i Bardufoss. Den smukke by er beliggende i det nordlige Norge, og regionen udforskes bedst med en pålidelig og moderne Sixt bil. Bardufoss er spækket med fascinerende naturseværdigheder og et dynamisk dyreliv, og de forskellige årstider, byder på alt fra det uforglemmelige nordlys til eventyr på hundeslæde. Lej allerede i dag en kvalitetsbil til en konkurrencedygtig pris og lad Sixt Biludlejning i Bardufoss være med til forgylde den del af rejsen, der omhandler din lejede bil.Når du har modtaget bilnøglerne ved Sixt Biludlejning i Bardufoss, kan du sætte kurs mod din foretrukne destination i denne vidunderlige del af Norge. En Sixt bil giver dig mulighed for at udforske de lokale seværdigheder, men du kan også tage længere væk, så du virkelig kan danne dig et indtryk af regionen og de fantastiske naturområder. Styr gerne Sixt bilen mod områdets betagende vandfald Målselvfossen eller tag rundt i den smukke nationalpark Ovre Dividal. Fra Bardufoss har du heller ikke langt til den livlige by Tromsø, som er den største by i Nordnorge. Her kan du gøre brug af din udlejningsbil til at nyde alle byens historiske og kulturelle seværdigheder, der bl.a. omfatter Ishavskatedralen og det arktiske marineoplevelsescenter Polaria samt de gode butikker og spisemuligheder. Billeje i Bardufoss kan også tage dig i din modsatte retning til Narvik, hvor du kan stå på ski og nyde uforglemmelige panoramaudsigter over smukke fjorde og bjerge. Billeje i Bardufoss er derfor en fremragende løsning, når du ikke vil lade dig begrænse!
Oplev det høje kvalitetsniveau hos Sixt

Oplev det høje kvalitetsniveau hos Sixt

Lad din næste rejse gå til Nordnorge og stol trygt på professionelle Sixt, hvis du vil tage på opdagelse i vores selskab. Med Sixt billeje i Bardufoss vælger du udfra et alsidigt sortiment af førsteklasses køretøjer inden for en række forskellige stilarter og i forskellige størrelser. Nyd f.eks. en moderne og prisvenlig økonomibil, 4x4, stationcar, varevogn eller en minibus. Book bilen online eller pr. telefon, men vær blot opmærksom på, at Sixt kun kan garantere et køretøj fra den valgte bilkategori og ikke en bestemt bilmodel. Uanset valg af bilkategori er du sikret en fremragende kvalitet for pengene og kan desuden tilpasse bestillingen med attraktive tilbud på tilbehør og tjenester. Bestil f.eks. GPS navigation, en passende servicepakke eller en autostol ved Sixt Biludlejning i Bardufoss for en optimal køreoplevelse.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bardufoss
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bardufoss.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bardufoss?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bardufoss. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bardufoss?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 5 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Bardufoss

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bardufoss?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bardufoss?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bardufoss

Vis mere