Billeje i Alta Lufthavn

 

Vejvisning til Alta Lufthavn filial

Adresse

Alta Lufthavn, 9515 Alta, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
06:00 - 23:00
Søn
08:30 - 23:00

Vores services ved Alta Lufthavn

Sixt Biludlejning i Alta Lufthavn

Sixt Biludlejning i Alta Lufthavn

Drømmer du om en biltur gennem det smukke norske landskab med tid til besøg hos samerne, rensdyrene og kig til Nordlyset? Gør et stop hos Sixt Biludlejning i Alta Lufthavn (ALF) og rejs gennem et landskab, der kan føre dig hele vejen til Nordkap. Hos Sixt gør vi alt for, at du får den bedste oplevelse på turen. Vi står f.eks. klar med førsteklasses udlejningsbiler, hvor du kan vælge mellem populære kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og varebiler. Du bestemmer frit, om du ønsker businessmodellen eller familiemodellen. Det eneste, du skal være særligt opmærksom på, er, at vi ikke kan tildele dig en bestemt bilmodel ved bestillingen, men derimod en specifik bilkategori. Billeje via Alta Lufthavn er perfekt til dig, der ønsker en kør selv ferie i Finnmark.
Besøg Nordlysbyen med Sixt Biludlejning

Besøg Nordlysbyen med Sixt Biludlejning

Norges Alta Lufthavn ligger centralt placeret i forhold til Alta by. Der er blot små 5 minutters kørsel mellem lufthavn og by. Alta er en idyllisk by, der går under betegnelsen Nordlysbyen. Du befinder dig i det vestlige Finnmark tæt ved Altafjorden. Området er spækket med seværdigheder såsom Nordlysobservatoriet og helleristningerne i Hjemmeluft, der er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Der er også både mulighed for at opleve samerkulturen på tætteste hold, ligesom man kan nyde hundeslædeture. Sixt Biludlejning i Alta Lufthavn giver dig endvidere muligheden for at tage en længere køretur til steder som Hammerfest og Nordkap. Det er Norge, når det er bedst!
Kør sikkert med Sixt

Kør sikkert med Sixt

Sixts billeje i Alta Lufthavn er et ideelt valg til såvel børnefamilien som til eventyreren, der vil opleve Norges naturlandskaber på fuld blus. Giv dig selv tid til at nyde turen i eget tempo, når du vælger en udlejningsbil hos Sixt. I Alta Lufthavn tilbyder vi 24 timers afhentning og returnering af din udlejningsbil.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Alta Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Alta Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Alta Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Alta Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Alta Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 42 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Spørgsmål og svar om lejemål hos Alta Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Alta Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Alta Lufthavn

Vis mere