Billeje i Stord Lufthavn

 

Vejvisning til Stord Lufthavn filial

Adresse

Flyplassvegen 344, 5410 Sagvag, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 21:00

Vores services ved Stord Lufthavn

Sixt Biludlejning i Stord Lufthavn

Sixt Biludlejning i Stord Lufthavn

Lejer du en bil via Sixt Biludlejning i Stord Lufthavn (SRP), venter der dig et fantastisk øeventyr i Norge, men du kan naturligvis også styre mod fastlandet i din udlejningsbil. Du vælger, og vi står klar med alle mulighederne. Vores team hos Sixt Biludlejning i Stord Lufthavn kan f.eks. tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars, 4x4 og varevogne, og du kan desuden tilvælge flere forskellige former for ekstra services. Det gælder bl.a. GPS navigation, autostole, et ekstra navn på lejekontrakten og forsikringer. Reservér din lejebil allerede i dag, så den står klar i lufthavnen ved din ankomst. Husk, at vi ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel på forhånd, men udelukkende en bestemt bilkategori.
Lej en bil på Stord

Lej en bil på Stord

Stord Lufthavn ligger på øen Stord, hvor du også finder kommunen Stord. Lufthavnen ligger på den vestlige del af øen og hører under området Hordaland. Herfra kan du indstille din GPS til turen mod seværdigheder som den gamle mine, Litlabø, en af de mange fiskesøer eller Hystadmarkjo naturreservat med strande, skov og vikingespor. Har du brug for en lille pause fra de mange kilometer på landevejen, kan du køre mod Landåsen, hvor du kan nyde en god, lang vandrerute, ligesom området byder på flere lysløjper. Du kan også køre mod fastlandet og Haugesund eller hoppe på en færge til de mindre øer. Billeje i Stord Lufthavn giver dig et væld af muligheder, så lej din bil i dag!
Sixt Biludlejning er til for dig!

Sixt Biludlejning er til for dig!

Hos Sixtteamet ser vi frem til at vise dig de mange fordele med billeje i Stord Lufthavn. Vi kan bryste os af at have været i branchen gennem en menneskealder, hvorfor du trygt kan regne med vores kompetencer og kvaliteten på vores udlejningsbiler. Vi ser frem til at møde dig.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Stord Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Stord Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Stord Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Stord Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Stord Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Stord Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Stord Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Stord Lufthavn

Vis mere