Billeje i Mosjøen Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Mosjøen Lufthavn filial

Adresse

Kjaerstad Lufthavn, 8658 Mosjoen, Norge
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 21:00

Vores services ved Mosjøen Lufthavn

Sixt Biludlejning i Mosjøen Lufthavn

Sixt Biludlejning i Mosjøen Lufthavn

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Mosjøen Lufthavn (MJF) og ankom til det centrale Norge, bogstaveligt talt! Her kan du finde roen i det idylliske landsbysamfund, ligesom fjeldene og fjordene kalder på dig. Ved at vælge billeje i Mosjøen Lufthavn har du køretøjet, der på ingen tid kan føre dig rundt i dette fascinerende landskab. Vælg mellem vores økonomibiler, stationcars og varevogne og få de helt rigtige forudsætninger for en kør selv ferie, der kan bringe dig vidt. Du kan ganske nemt booke din udlejningsbil via nettet eller her på hjemmesiden. Husk blot på, at vi ikke kan give dig garantier for bestemte bilmodeller, men udelukkende specifikke bilkategorier. Med det sagt, er der kun en ting tilbage: Kontakt Sixt og lad rejseeventyret tage sine begyndelse.
Stress af blandt fiskesøer og de norske fjelde

Stress af blandt fiskesøer og de norske fjelde

Mosjøen Lufthavn ligger i Nordland, midt på Helgeland. Mosjøen er en mindre by med omkring 10.000 indbyggere, og charmen ligger i bykernen, hvor lakseelven Vefsna nærmest lige venter uden for døren. Efter at have set de lokale seværdigheder kan du sætte dig ind i bilen og køre mod Øyfjellet ved Vefsnfjorden eller nationalparken Lomsdal Visten, ligesom du kan besøge andre små perler som Sandnessjøen og Brønnøysund. Det hele ligger inden for din rækkevidde, når du vælger Sixt Biludlejning i Mosjøen Lufthavn. Har du brug for tips og inspiration, så er du altid velkommen til at give os et kald.
Sixt, når det skal være nemt

Sixt, når det skal være nemt

Hos Sixt leverer vi en fuldendt biludlejningsservice, der omfatter professionelle og serviceminded medarbejdere samt et velassorteret udvalg af førsteklasses udlejningsbiler. Vi er sat i søen for at gøre din rejse endnu nemmere, så vælg vores billeje i Mosjøen Lufthavn, så du kan indtage det norske landskab på dine vilkår. Vi glæder os til at se dig!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Mosjøen Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mosjøen Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Mosjøen Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mosjøen Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Mosjøen Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Mosjøen Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Mosjøen Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Mosjøen Lufthavn

Vis mere