Billeje
Italien
Oversæt
Italien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Italien: Sixt Rent a Car

Napoli med en afstikker til Vesuv? Altid pulserende Rom? Eller rundt i Bolognas hyggelige stræder? Italien er et sandt overflødighedshorn af fantastiske destinationer mod nord og syd samt i øst og vest. Lej bilen direkte hos din udvalgte Sixt Biludlejning i Italien. Landet ligger i det sydlige Europa og lige ud mod det altid betagende Middelhavet. Sixtteamet har gjort det utroligt nemt for dig at leje en førsteklasses bil og tage på eventyr, tilmed til afsides naturområder. Tag kontakt til Sixts medarbejderteam og begynd den praktiske planlægning af bilrejsen rundt i Italien.

Sixt Biludlejning i Italien

Adgangen til en lejet bil på rejsen indebærer stor frihed og fleksibilitet, og det er helt klart den bedste måde at opleve vidunderlige Italiens mange maleriske landsbyer, charmerende storbyer og fantastiske kyststrækninger, især i egne som Toscana. Tag bilen rundt og oplev eksempelvis historiske seværdigheder såsom det imponerende amfiteater Colosseum eller pladsen Forum Romanum i Rom, nyd den fabelagtige natur ved den bedårende Amalfikyst eller den charmerende Comosø eller tag turen fra din valgte Sixt Biludlejning i Italien til nogle af landets imponerende bygningsværker, herunder den mægtige domkirke i Firenze eller Markuskirken i Venedig. Mulighederne for eventyr er uendelige med Sixts billeje i Italien. Det er generelt en fornøjelse at køre rundt i landet på grund af de gode vejforhold og smukke landskaber. Vær blot opmærksom på, at hvorimod tempoet ofte er afslappet på landet, kan det til tider være en smule kaotisk i storbyerne.

Rundt i Italien med en lejet Sixtbil

Det er Sixts klare målsætning, at du skal føle dig afslappet og yderst tilfreds med din bilrejse i Italien. Vi fokuserer på at hjælpe dig med at skræddersy bestillingen helt efter dine behov med praktisk tilbehør og et moderne og pålideligt køretøj. Din billeje i Italien kan reserveres direkte her på vores lettilgængelige hjemmeside, via vores smartphoneapp eller ved at ringe direkte til medarbejderne på det ønskede kontor. Du skal blot tage stilling til, hvilken bilkategori du foretrækker, hvor længe du ønsker Sixtbilen for, og om du vil tilføje nyttigt ekstraudstyr. Du kan altid kontakte kundeservice eller henvende dig direkte til din valgte Sixt Biludlejning i Italien, hvis du har brug for yderligere information om vores produkter samt køreforholdene i Italien.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice