Billeje i Italien

 

Steder du kan begynde din rejse i Italien

Mest populære i Italien

* Priserne er udregnet den 03.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Milano Lufthavn Malpensa T1 der starter den 10.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Italien

Sixt Biludlejning i Italien

Sixt Biludlejning i Italien

Napoli med en afstikker til Vesuv? Altid pulserende Rom? Eller rundt i Bolognas hyggelige stræder? Italien er et sandt overflødighedshorn af fantastiske destinationer mod nord og syd samt i øst og vest. Lej bilen direkte hos din udvalgte Sixt Biludlejning i Italien. Landet ligger i det sydlige Europa og lige ud mod det altid betagende Middelhavet. Sixtteamet har gjort det utroligt nemt for dig at leje en førsteklasses bil og tage på eventyr, tilmed til afsides naturområder. Tag kontakt til Sixts medarbejderteam og begynd den praktiske planlægning af bilrejsen rundt i Italien. Adgangen til en lejet bil på rejsen indebærer stor frihed og fleksibilitet, og det er helt klart den bedste måde at opleve vidunderlige Italiens mange maleriske landsbyer, charmerende storbyer og fantastiske kyststrækninger, især i egne som Toscana. Tag bilen rundt og oplev eksempelvis historiske seværdigheder såsom det imponerende amfiteater Colosseum eller pladsen Forum Romanum i Rom, nyd den fabelagtige natur ved den bedårende Amalfikyst eller den charmerende Comosø eller tag turen fra din valgte Sixt Biludlejning i Italien til nogle af landets imponerende bygningsværker, herunder den mægtige domkirke i Firenze eller Markuskirken i Venedig. Mulighederne for eventyr er uendelige med Sixts billeje i Italien. Det er generelt en fornøjelse at køre rundt i landet på grund af de gode vejforhold og smukke landskaber. Vær blot opmærksom på, at hvorimod tempoet ofte er afslappet på landet, kan det til tider være en smule kaotisk i storbyerne.
Rundt i Italien med en lejet Sixtbil

Rundt i Italien med en lejet Sixtbil

Det er Sixts klare målsætning, at du skal føle dig afslappet og yderst tilfreds med din bilrejse i Italien. Vi fokuserer på at hjælpe dig med at skræddersy bestillingen helt efter dine behov med praktisk tilbehør og et moderne og pålideligt køretøj. Din billeje i Italien kan reserveres direkte her på vores lettilgængelige hjemmeside, via vores smartphoneapp eller ved at ringe direkte til medarbejderne på det ønskede kontor. Du skal blot tage stilling til, hvilken bilkategori du foretrækker, hvor længe du ønsker Sixtbilen for, og om du vil tilføje nyttigt ekstraudstyr. Du kan altid kontakte kundeservice eller henvende dig direkte til din valgte Sixt Biludlejning i Italien, hvis du har brug for yderligere information om vores produkter samt køreforholdene i Italien.
Show more

Godt at vide når du lejer i Italien

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Italien?
For at leje bil hos SIXT i Italien skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Italien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Italien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 56676 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible

FAQs om lejemål i Italien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Italien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Italien?