Billeje i Rom

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Rom

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Rom Lufthavn Fiumicino der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Rom

Sixt tilbyder biludlejning i Rom

Sixt tilbyder biludlejning i Rom

Oplev Italiens fantastiske hovedstad enkelt og bekvemt med Sixt billeje i Rom . Sixt tilbyder biludlejning i Rom, hvilket er din mulighed for at have fuld kontrol over dit besøg i Rom hvad enten du er der for ferie eller forretningsbesøg, eller noget helt tredje. Sixt har kontorer flere steder i Rom og med deres 24 timers returneringsservice kan du aflevere din lejebil lige når det passer dig. Kør fra lufthavnen i din udlejningsbil og slip for at bruge unødig energi på at få fat i en taxa eller anden offentlig transport. Hos Sixt biludlejning i Rom finder du et stort udvalg af udlejningsbiler, alt lige fra stationcars til sportsvogne og convertibles. Få en snak med det professionelle personale som kan vejlede dig i dit valg af bil. De kan også give dig information om ekstra udstyr som barnesæder og retningslinjer omkring depositum. Sixt billeje i Rom er din mulighed for at lease billige biler.
Roms nemmeste biludlejning

Roms nemmeste biludlejning

Sixt billeje i Rom kan tilbyde mange populære bilmodeller fra følgende bilgrupper: Alfa Giulietta, Fiat 500, Fiat Panda, Kia Cee'D, Mercedes-Benz A-Class, Mercedes-Benz C-Class, Renault Clio, Renault Scenic. Du finder helt sikkert en bil som falder i din smag og som passer til dit behov. Det har aldrig være nemmere at leje en bil i Rom. Sixt har specialiseret sig i at gøre din storbyferie nem og bekvem gennem biludlejning i Rom. Læn dig blot tilbage og lad de dygtige medarbejder guide dig igennem udvalget af udlejningsbiler, og kom hurtigt af sted fra lufthavnen i din udlejningsbil.
Få mest ud af din ferie med en udlejningsbil fra Sixt

Få mest ud af din ferie med en udlejningsbil fra Sixt

Nu behøver du ikke bekymre dig om overfyldte busser og svedige taxachauffører. Nu kan du planlægge din ferie i Rom uden af være afhængig af køreplaner og forsinket offentlig transport. Oplev Italiens charmerende hovedstad. I Rom finder du hippe moderne områder og steder hvor du får fornemmelsen af at tiden har stået stille. Kør fx til Colosseum eller besøg Vatikanet. Med en bil fra Sixt når du hurtigere rundt i byen, så der både kan blive tid til café-besøg, shopping og kulturelle oplevelser. Ønsker du mere information om Sixt billeje Rom kan du besøge vores hjemmeside. For mere omfattende information er du altid velkommen til at kontakte os, vi er klar til at hjælpe dig med yderligere information om billige holiday biler. Personalet kan også hjælpe med en pris sammenligning hvis du er usikker på om billeje er det rigtige valg for dig
Show more
Godt at vide når du lejer i Rom
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Rom?
For at leje bil hos SIXT i Rom skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rom.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rom?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rom. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 7523 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
FAQs om lejemål i Rom
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rom?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Rom?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rom?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?