Billeje i Bologna

 

Mest populære i Bologna

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bologna Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bologna

Spændende ferie i bil til Bologna og omegn

Spændende ferie i bil til Bologna og omegn

Bologna ligger i hjertet af Italien og bliver ofte kaldt for "Den Røde By" på grund af de mange bygninger i varme røde og gule farver. Vælger du biludlejning i Bologna Lufthavn, har du det vigtigste af Italien for dine fødder og nem adgang til byens mange smukke kirker, fine seværdigheder og den hyggelige atmosfære, der emmer i gaderne. Sixt Biludlejning befinder sig i ankomsthallen i Bolognas Lufthavn, og du kan vælge imellem både almindelige biler og firhjulstrækkere, alt efter hvilken slags ferie du er på udkig efter.
Billeje fra Bologna Lufthavn giver dig mobilitet og et hav af muligheder

Billeje fra Bologna Lufthavn giver dig mobilitet og et hav af muligheder

Lufthavnen er en af de mest travle lufthavne i hele Italien og hedder officielt Bologna Guglielmo Marconi Airport, forkortet til BLQ. Både byen og lufthavnen ligger i regionen Emilia-Romagna og er et oplagt valg til en ferie i Italien, da der går direkte fly fra Danmark til Bologna Lufthavn, og turen kun tager omkring 2 timer. Når du har valgt billeje i Bologna Lufthavn, har du kun 10 kilometer ind til byens centrum, hvor du kan gå på sightseeing og lære den italienske kultur at kende.
Sixt Biludlejning i Bologna Lufthavn

Sixt Biludlejning i Bologna Lufthavn

På en sightseeing rundt i byen er det næsten et must at køre hen til de to store tårne Torre degli Asinelli og Torre dei Garisenda, som er byens vartegn og nogle af de få tårne, der står tilbage af de hundredevis af forsvarstårne fra middelalderen. Med billeje fra Sixt kan du også vælge at besøge byens smukke rådhus, hvor der er flotte kunstudstillinger, samt den flotte katedral Santuario della Madonna di San Luca, der ligger ca. 14.5 kilometer fra lufthavnen. Har du spørgsmål om billeje i Bologna Lufthavn eller ønsker du at booke en bil, er du velkommen til at ringe eller skrive en e-mail til os. Så finder vi sammen en bil, der passer til lige din rejse til Bologna Lufthavn.
Show more

Godt at vide når du lejer i Bologna

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bologna?
For at leje bil hos SIXT i Bologna skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bologna.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bologna?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bologna. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 3339 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Bologna

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bologna?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bologna?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bologna?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bologna

Vis mere