Billeje i Brindisi Lufthavn

 

Mest populære i Brindisi Lufthavn

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Brindisi Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Brindisi Lufthavn filial

Adresse

Contrada Baroncino Departure Hall, 72100 Brindisi, Italien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdage
08:00 - 23:00

Vores services ved Brindisi Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Tjek meget gerne det yderst alsidige sortiment af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Brindisi Lufthavn (BDS), der også er kendt som Papola Casale Airport. Brindisi er beliggende i det sydøstlige Italien og på det støvleformede lands hæl. Byen hører under regionen Puglia og er kendt for sine gode færgeforbindelser til nabolandet Grækenland.
Fra Sixt Biludlejning i Brindisi Lufthavn til det historiske miljø

Fra Sixt Biludlejning i Brindisi Lufthavn til det historiske miljø

Brindisi er spækket med historiske og kulturelle seværdigheder, men ligger også tæt på fantastiske strande og smuk natur. Med Sixt billeje i Brindisi Lufthavn bliver det nemt at tage rundt i et tempo, der passer dig og dit rejseselskab. Udnyt eksempelvis udlejningsbilen til at besøge Brindisi slot, også kaldet jordens slot på grund af dets farve, i den historiske bydel, der stammer fra det 13. århundrede, og som lover en fremragende udsigt over havnen. Eller måske kører du på opdagelse i det arkæologiske område San Pietro degli Schivoni for at opleve romerske ruiner, der i dag er beliggende under et stort teater. Når du lejer en bil ved Sixt i Brindisi Lufthavn kan du naturligvis også udforske andre dele af Puglia, såsom naturreservatet Porto Selvaggio, hvor du kan kombinere bilrejsen med mountainbike og vandring.
Lej en moderne kvalitetsbil og udforsk dejlige Brindisi

Lej en moderne kvalitetsbil og udforsk dejlige Brindisi

Det er helt op til dig, hvilket køretøj du ønsker at leje til ferien eller forretningsrejsen, og hos Sixt Biludlejning i Brindisi Lufthavn finder du udlejningsbiler i diverse størrelser og designs. Book for eksempel en moderne økonomibil eller robust 4x4'er eller få plads til hele familien i en rummelig stationcar. Du kan såmænd ogsåfå lidt ekstra luksus med en smart sportsvogn. Du udpeger selv den ønskede bilkategori. Vi står dog klar til at guide dig ud fra vores 100 års erfaring i branchen. Vælg trygt vores billeje i Brindisi Lufthavn.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Brindisi Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Brindisi Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Brindisi Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Brindisi Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Brindisi Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 1346 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Brindisi Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Brindisi Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Brindisi Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Brindisi Lufthavn

    Vis mere