Billeje i Torino

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Torino

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Torino Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Torino

Sixt Biludlejning i Torino

Sixt Biludlejning i Torino

Lej en prisvenlig udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Torino, hvis du vil opdage det vidunderlige Italien i dit foretrukne tempo. Torino er hovedstad i regionen Piemonte i den nordvestlige del af landet. En Sixtbil giver dig mulighed for at udforske den charmerende region og den skønne by på afslappet vis. Det er enkelt at reservere vores billeje i Torino via hjemmesiden, smartphoneappen eller i en telefonsamtale med Sixts medarbejderteam, så du kan sikre dig, at den lejede bil venter på det valgte kontor ved din ankomst. Den skønne norditalienske by Torino har en spændende historie og er blandt andet kendt for sin smukke arkitektur. Med en udlejningsbil fra en Sixt Biludlejning i Torino har du heller ikke langt til den franske grænse mod vest eller den schweiziske mod nord samt den vidunderlige middelhavskyst mod syd. Tag på opdagelse med Sixtbilen og besøg gerne nogle af byens imponerende paladser, såsom barokpaladset Palazzo Reale, der blev bygget af franskmænd i det 17. århundrede og kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1997. Torino er desuden lidt af en arkitektonisk perle, hvilket blandt andet afspejles i den imponerende neoklassiske synagoge Mole Antonelliana, der byder på en fantastisk udsigt fra tårnet, samt i det smukke palads Madama a Casaforte Degli Acaja, der huser et væld af enestående kunstværker. Hvis vejret tillader det, er det også værd at lade Sixtbilen føre dig til den dejlige Valentinopark ved floden Po, ligesom du kan tage på en vandretur ved bjerget Superga øst for Torino.
Du vælger selv den ønskede kategori

Du vælger selv den ønskede kategori

Med Sixt billeje i Torino bliver det dejligt nemt at udforske seværdigheder og tage på opdagelse i den herlige region. Du vælger frit bilkategorien, der lever op til dine ønsker og krav, og selvom vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, er du altid sikret en udlejningsbil af en førsteklasses standard. Vores udlejningsbiler kommer i diverse størrelser, fra kompakte økonomibiler til rummelige 4x4'er og stationcars, så uanset om du skal på ferie med hele familien eller alene afsted på forretningsrejsen, har Sixt køretøjet til dig. Sixt Biludlejning i Torino er også klar med ekstraudstyr og flere nyttige tjenester, herunder dækning af flere chauffører og et ubegrænset kilometertal. Få lidt mere ud af opholdet i charmerende Norditalien med en moderne komfortbil fra Sixt. Vi har været i branchen helt siden 1912 og fortsætter på fuldt tryk via vores tusindvis af internationale kontorer og en professionel service.
Show more
Godt at vide når du lejer i Torino
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Torino?
For at leje bil hos SIXT i Torino skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Torino.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Torino?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Torino. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 1388 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
FAQs om lejemål i Torino
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Torino?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Torino?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Torino?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Torino

Vis mere