Billeje i Treviso

 

Mest populære i Treviso

* Priserne er udregnet den 02.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Treviso Lufthavn der starter den 09.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Treviso

Biludlejning, når du er på ferie i Treviso og omegn

Biludlejning, når du er på ferie i Treviso og omegn

Billeje fra Treviso Lufthavn er den perfekte indgangsvinkel til at opleve den hyggelige, gamle by af samme navn. Det kan varmt anbefales at benytte dig af biludlejning i Treviso Lufthavn, da du så kan komme hvorhen du vil, i dit eget tempo. Sixt Biludlejning tilbyder et stort udvalg af biler, som giver dig frihed til at besøge byens mange seværdigheder, uanset om du vil have fart og spænding eller er på stor familieferie. Sixt Biludlejningskontoret ligger direkte i ankomsthallen, så du hurtigt kan få din bil og komme i gang med din ferie.
Billeje i Treviso Lufthavn, som passer til lige din ferie

Billeje i Treviso Lufthavn, som passer til lige din ferie

Treviso Lufthavn hedder officielt Treviso-Sant'Angelo Airport og forkortes til TSF. Der er kun 3 kilometer imellem lufthavnen og selve byen , så det er ingen sag at køre i bil fra Treviso Lufthavn og ind til byen. Lokalt kaldes lufthavnen også for "Venice-Treviso", da der kun er 20 kilometer til den romantiske by Venedig fra din biludlejning i Treviso Lufthavn. Lufthavnen er topmoderne med en ny terminal, der åbnede i 2007, og om sommeren går der ofte direkte fly hertil fra Billund.
Fantastiske ferieoplevelser i Italien med billeje fra Sixt

Fantastiske ferieoplevelser i Italien med billeje fra Sixt

Byen er en traditionel, italiensk by med en hyggelig atmosfære på de gamle torvepladser, "palazzios". Start din sightseing ved at køre i din lejebil fra Treviso Lufthavn og ind til Piazza Duomo, hvor du kan se den store katedral, som er et majestætisk bygningsværk med flotte søjler og flere kapeller. Derefter kan du blandt andet køre ned til floden og over den gamle bro Ponte di Pria, hvor du ser flere fine kirker og bygningsværker på vejen. Er du glad for vin, kan du også få stor glæde af at køre ud til områdets mange vinbønder, hvor du kan smage vinen og se, hvordan druerne bliver dyrket.
Show more

Godt at vide når du lejer i Treviso

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Treviso?
For at leje bil hos SIXT i Treviso skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Treviso.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Treviso?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Treviso. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 86 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Treviso

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Treviso?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Treviso?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Treviso?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Treviso

Vis mere