Billeje i Napoli

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Napoli

Sixt Biludlejning i Napoli

Sixt Biludlejning i Napoli

Hos Sixt Biludlejning i Napoli finder du førsteklasses køretøjer til ethvert formåli det sydlige Italien. Vores kompakte modeller tager dig eksempelvis nemt rundt mellem byer og smukke strande, mens de større Sixtbiler kan rumme en hel familie eller er ideel for dig, der skal fragte udstyr eller gods. Hos Sixt får du desuden altid fremragende priser, som gør det muligt for alle rejsende at opnå lidt ekstra komfort og frihed på turen. Udnyt Sixt billeje i Napoli til at udforske Syditaliens største by og alt, hvad denne charmerende havneby har at tilbyde. Du kan også tage på udflugt til de nærliggende strande, naturoplevelser og historiske seværdigheder. Den stemningsfulde og charmerende storby Napoli er nok bedst kendt for sin smukke kyst, fantastiske pizza og vulkanen Vesuv. Med en førsteklasses Sixtbil på turen kan du nå at opleve og nyde dette samt meget andet. Fra Sixt Biludlejning i Napoli har du ikke langt til fantastiske strande på den sydvestlige kyst af Italien. Hvis du kører mod vest, kommer du eksempelvis frem til den vidunderlige og fredelige Area Marina Protetta Gaiola, som er omgivet af imponerende klipper, og som har et krystalklart vand, der bl.a. gør området fantastisk til snorkling. Du kan også udnytte Sixtbilen til at køre mod det 1281 meter høje vulkanske bjerg Vesus, som er beliggende øst for Napoli, eller tage køreturen sydpå til den imponerende og delvist begravede romerske by Pompeji fra det 8. århundrede f.Kr. Her kan du blandt andet besøge det enestående Apollotempel, der er dedikeret til den græskromerske gud. Mulighederne er uendelige, når du bestemmer dig for en udlejningsbil fra Sixt. Lej allerede i dag en prisvenlig og moderne udlejningsbil til den syditalienske rejse.
Kvalitetsbiler og hjælpsomme medarbejdere venter i Napoli

Kvalitetsbiler og hjælpsomme medarbejdere venter i Napoli

Vores billeje i Napoli giver dig chancen for at finde det helt perfekte køretøj for både dig og dit rejseselskab. Uanset om du rejser alene på forretningsrejsen i Napoli eller skal på ferie med familien eller kæresten, kan det brede sortiment af kvalitetsbiler dække dine eksakte behov. Foruden førsteklasses udlejningsbiler finder du også et alsidigt udbud af ekstraudstyr og nyttige tjenester. Bestil for eksempel en autostol til barnet eller praktisk GPS navigation, der viser dig vejen til dine destinationer. Bestillingen ved Sixt Biludlejning i Napoli foretager du enten telefonisk ved Sixtteamet eller online via hjemmesiden. Således vil udlejningsbilen og lejekontrakten være klar ved ankomsten til det foretrukne Sixtkontor i Napoli.
Show more
Godt at vide når du lejer i Napoli
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Napoli?
For at leje bil hos SIXT i Napoli skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Napoli.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Napoli?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Napoli. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 3532 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

FAQs om lejemål i Napoli

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Napoli?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Napoli?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Napoli?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Napoli

Vis mere