Billeje i Catania

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Catania

Sixt Biludlejning I Catania

Sixt Biludlejning I Catania

Sixt Biludlejning står klar i Catania, der ligger på det østlige Sicilien. Øens næststørste by efter Palermo tiltrækker sig måske ikke lige så meget opmærksomhed som hovedstaden, men det betyder bestemt ikke, at der her er mindre at se og gøre, tværtimod! Catania er lig med velbevarede arkitektur, fortidsminder, de gode restauranter samt det rustikke landskab. Når du samtidig vælger en udlejningsbil fra Sixt, får du lidt af det hele med, og spontaniteten er i højsædet. Eller står du og skal bruge en lejet bil til forretningsrejsen? Lej din bil hos Sixtkontoret i Catania.Catania er en sand middelhavsperle. Har du lyst til at dykke ned i byens historie, kan du passende begynde med at lægge vejen forbi den flotte gamle katedral Basilica Cattedrale Sant'Agata og den tilstødende plads Piazza del Duomo, hvor du kan suge stemningen til dig over en god kop espresso. Har du derefter lyst til at opleve historien lidt tættere på, er der også mulighed for at besøge byens gamle og velbevarede borg, som stammer fra det 13. århundrede, og som i dag huser byens museum. Vil du gerne opleve området udenfor byen, er det bare at tage Sixtbilen de godt 20 km mod nord, hvor du ser den berømte vulkan Etna hæve sig i horisonten. Den 3329 meter høje vulkan er i dag på UNESCO's Verdensarvsliste, og du kan endda tage en vandretur op til et af de aktive kratere eller bjergets mange huler. Området egner sig dog også godt til mindre anstrengende aktiviteter såsom picnicture og almindelige traveture, men selvfølgelig med en usædvanlig og imponerende baggrundskulisse. Catania har med andre ord lidt af det hele, og her går charmerende sydeuropæisk byliv og vilde naturfænomener hånd i hånd.
Sixt er mange rejsendes førstevalg

Sixt er mange rejsendes førstevalg

Billeje i Catania bliver ligetil, når du vælger at samarbejde med Sixtkoncernen. Kombinationen af god service og moderne udlejningsbiler er en del af svaret på, hvorfor vi er blevet mange rejsendes førstevalg verden over. Blandt vores store sortiment finder du eksempelvis både personbiler, stationcars, 4x4 og endda også sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr, så installerer vi det gerne, og vi er selvfølgelig med dig hele vejen. Sixt Biludlejning i Catania tilbyder dig en fuldendt servicepakke, en transparent lejekontrakt og professionalisme fra A til Z. Din billeje i Catania kan realiseres her og nu, hvis du blot kontakter os telefonisk eller elektronisk her på hjemmesiden.
Show more
Godt at vide når du lejer i Catania
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Catania?
For at leje bil hos SIXT i Catania skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Catania.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Catania?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Catania. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 2698 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Catania

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Catania?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Catania?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Catania?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Catania

Vis mere