Billeje i Verona

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Verona

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Verona Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Verona

Sixt Biludlejning i Verona

Sixt Biludlejning i Verona

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Verona og glæd dig til at udforske denne vidunderlige, italienske by. En Sixtbil på rejsen giver dig mulighed for at udforske charmerende Verona i dit tempo. Den smukke kulturby er beliggende i Norditalien og byder på oplevelser for enhver smag. Du kan udforske alle de historiske og kulturelle oplevelser, som byen har at byde på, ligesom du kan begive dig ud til de dejlige nærliggende søer. Billeje i Verona giver dig uanede muligheder, og med et alsidigt sortiment af førsteklasses kvalitetsbiler hos Sixt, finder du nemt din favorit. Tag kontakt til Sixtteamet pr. telefon, via hjemmesiden eller appen. Verona byder på fantastiske attraktioner, som du nemt når med din Sixtbil. Byen har, ligesom mange andre italienske byer, sin andel af populære piazzaer, hvor du kan tage et hvil, mens du betragter folk om eftermiddagen eller aftenen. Sæt gerne kurs mod charmerende Piazza Bra, der ligger i det vidunderlige amfiteaters skygge, og som er hjemsted for en række livlige og traditionelle restauranter og barer, eller tag mod den populære og arkitektorisk smukke Piazza delle Erbe, der ofte huser et gademarked. For at få en god udsigt over dejlige Verona, anbefales det at besøge byens romerske slot Castel San Pietro, som især er populær om eftermiddagen og tidlig aften, på grund af den smukke solnedgang. Hvis du får muligheden, bør du heller ikke snyde dig selv for en udendørs opera ved Arena di Verona, ligesom den store naturpark Parco delle Cascate di Molina uden for Verona også er anbefalelsesværdig. Fra Sixt Bildulejning i Verona har du aldrig langt til de bedste seværdigheder.
Sixt gør din rejse rundt i Norditalien behagelig og prisbillig

Sixt gør din rejse rundt i Norditalien behagelig og prisbillig

Billeje i Verona kunne ikke være nemmere end med Sixt, som tilbyder en række komfortable og stilfulde køretøjer, der gør køreturen rundt i Italien til en absolut fornøjelse. Lej en bil på forhånd og glæd dig over, at din udlejningsbil venter på dig ved din ankomst til kontoret. Vores venlige personale er klar til at overrække lejekontrakt og bilnøglerne til dit køretøj, som kan være alt fra en praktisk stationcar eller økonomibil til en luksus sportsvogn eller rummelig 4x4. Ved biludlejningen i Verona kan du desuden nyde ubegrænsede kilometertal, GPS navigation, kaskobeskyttelse, registrering af flere navne på lejekontrakten og meget andet. Sixts mål er at gøre dit ophold så behageligt og fleksibelt som muligt ved at opfylde dine ønsker.
Show more
Godt at vide når du lejer i Verona
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Verona?
For at leje bil hos SIXT i Verona skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Verona.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Verona?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Verona. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 1472 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Køretøjet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
FAQs om lejemål i Verona
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Verona?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Verona?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Verona?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Verona

Vis mere