Billeje i Milano

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Milano

Sixt Biludlejning i Milano

Sixt Biludlejning i Milano

Startskuddet til bilferien i Milano har lydt! Sixt Biludlejning Milano er klar til at tage dig med til det dejlige Norditalien. Den sofistikerede og livlige storby Milano byder på utallige oplevelser for alle aldre, og med en udlejningsbil på turen, bliver det væsentligt lettere at nå rundt til interessepunkterne. Fra Milano har du desuden hverken langt til vidunderlige Gardasøen og Comosøen, smukke Venedig eller den sydschweiziske grænse. Sixt hjælper dig godt på vej og sikrer, at alle dine behov bliver dækket under opholdet, når du vil rundt i bil. Lej en bil i dag og glæd dig til en biloplevelse ud over det sædvanlige.Fascinerende Milano er centrum for den italienske industri, og som landets finansielle center huser byen også landets børs. Mange tænker nok umiddelbart på mode, når Milano nævnes, og den stilbevidste by er da også et af verdens modecentre. Tag fra Sixt Biludlejning i Milano mod byens modedistrikt, Quadrilatero della Moda, hvis du vil have en forsmag på, hvad italienerne går efter rent modemæssigt. Du finder desuden nogle af Italiens ældste kirker i Milano, og her er Chiesa di San Maurizio byens skjulte perle. Dette mesterværk fra det 16. århundrede har nogle fantastiske kalkmalerier af Bernardino Luini, som blev oplært af selveste Leonardo da Vinci. Billeje i Milano kan desuden føre dig til Museo PoldiPezzoli, som har fremragende værker indsamlet af Gianni Pezzoli, og hvor du kan sidde på den stemningsfulde terrasse og nyde en drink eller et måltid. For den ultimative Milanooplevelse bør du opleve en opera på La Scala. Mere italiensk bliver det ikke! Kontakt Sixt i dag og bestil køretøjet til din Italiensrejse.
Oplev sofistikerede Milano i den smarte Sixtbil

Oplev sofistikerede Milano i den smarte Sixtbil

Når du vil lette dit besøg i Milano, kan du vælge udlejningsbilen fra et yderst alsidigt udvalg af pålidelige og stilfulde Sixtbiler, og fællesnævneren er den høje klasse. Sammenlign gerne egenskaber og priser og foretag bl.a. dit valg mellem økonomibiler, praktiske stationcars, smarte sportsvogne og de rummelige 4x4%u2019er. Sixt Biludlejning i Milano tilbyder attraktive priser på køretøjer fra verdenskendte producenter, herunder BMW og Mercedes Benz, og de mange forskellige udlejningsbiler imødekommer alles behov. Sixt billeje i Milano kan desuden suppleres med en række ekstra tjenester og tilbehør. Ubegrænset kilometertal er nyttigt, hvis du planlægger roadtrips eller en længere lejeperiode. Du kan bl.a. også leje børnesæder, bestille GPS navigation og vinterudstyr, såsom snekæder og skiholdere. Er du klar til bileventyret?
Show more
Godt at vide når du lejer i Milano
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Milano?
For at leje bil hos SIXT i Milano skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Milano.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Milano?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Milano. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 10987 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
Aflevering af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Milano

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Milano?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Milano?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Milano?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?