Billeje i Venedig

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Venedig

Sixt Biludlejning i Venedig

Sixt Biludlejning i Venedig

Lej en bil og tag på rundrejse i Italien. Bare selve køreturene langs vinmarker, smukke søer og historiske paladser er noget helt for sig selv.Prøv så at tænke på, hvad der venter dig i metropoler som Verona, Bologna, Milano og Venedig. Med billeje i Venedig kan du f.eks. opleve Markuspladsen, kanalerne med bl.a. gondolerne og Sukkenes Bro samt de fantastiske butiksgader med lækker italiensk mode og delikatesser. Hos Sixt Biludlejning i Venedig er vi mere end klar til at sende dig ud i det italienske ferieparadis, og vi har en lang række førsteklasses udlejningsbiler, der er klar til udfordringen! Kontakt os allerede i dag! Biludlejning i Venedig byder på lidt særlige omstændigheder, som du bør være forberedt på. Selve bykernen er bilfri, og det gængse transportmiddel er bådene eller gondolerne, der sejler dig under de verdenskendte broer. Du skal derfor finde en velegnet parkeringsplads til din bil, mens du tager på opdagelse inde i byen. Parkeringsafgifterne kan variere utroligt meget, da de kan løbe fra 20 euro til langt op over 100 euro. Nogle af de billigste alternativer er Piazzale Roma, på fastlandet eller lufthavnen. Når du er færdig med din sightseeing i Venedig, er du fuldt ud klar til at påbegynde eller fortsætte din rundrejse til andre nærliggende italienske byer. Det er bl.a. oplagt at kombinere billeje i Venedig med en tur til nabobyen Padova med det smukke middelaldercentrum, eller hvad siger du til at tage på dagsudflugter til Julie og Romeos Verona, nyde solnedgangen på Piazza Maggiore i Bologna eller shoppe i Milanos gader? Billeje i Venedig kan varmt anbefales, og i vores førsteklasses sortiment kan du frit vælge mellem kategorier som stationcars, sportsvogne, cabrioleter og økonomibiler fra de forskellige Sixt stationer i byen.
Seværdigheder i Venedig

Seværdigheder i Venedig

At have base i Venedig under rundrejsen i det nordøstlige Italien er en fremragende idé. Her kan du bl.a. opleve Markuskirken med sine bronzeheste, mosaikker og guldaltertavle, gondolerne på Rio Grande, ligesom du naturligvis skal nyde synet af Dogepaladset, mens du passerer Sukkenes Bro. Broen, der fører over mod statsfængslet, hvor de mange suk i tidligere tider kom fra fangerne. I dag stammer sukkene primært fra turister, der er faldet pladask for Venedig. Du kan også opleve den dekadente side af Venedig ved at begive dig rundt i museumsudstillingerne i Rezzoniccopalæet, eller måske lokker det med en shoppetur omkring Castello eller en tur til badebyen Lido.
Show more
Godt at vide når du lejer i Venedig
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Venedig?
For at leje bil hos SIXT i Venedig skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Venedig.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Venedig?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Venedig. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 3097 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

FAQs om lejemål i Venedig

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Venedig?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Venedig?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Venedig?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Venedig

Vis mere