Billeje i Bari

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bari

Sixt Biludlejning i Bari

Sixt Biludlejning i Bari

Bari i Syditalien er et lækkert sted at holde ferie, så lej en bil og oplev området til fulde. Kombinerer du rundrejsen med Sixt biludlejning i Bari, bliver du udstyret med en lækker bil, der kan bringe dig vidt omkring i støvlelandet. Hos Sixt tilbyder vi altid den bedste service og udbyder forskellige biler i kategorierne økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Så lej en bil hos Sixt og få et optimalt afsæt til din bilferie! Bari er et attraktivt feriemål af flere årsager. Den geografiske placering giver et mildt klima hele året rundt. Du har endda et skønt hav lige i nærheden, hvor du kan dyppe tæerne.Du er landet i en historisk og nærmest labyrintisk by med veje, der snor sig rundt og indbyder til, at man bliver væk og opslugt. Den gamle bydel ligger mellem to store havne. Her kan du opleve Basilica di San Nicola, som er den gamle katedral fra år 1087. Også operamusikken kan opleves i Bari i det nyrestaurerede operahus.Huset blev ødelagt ved en brand i 1991, men genopbygget i 2009. Desuden huser byen et fint kunstmuseum. Mod syd finder du den mere moderne bydel, hvor der er rig mulighed for shopping og natteliv. Derudover er restauranterne, som altid i Italien, en stor attraktion, og som kystby er der desuden et lækkert skaldyrskøkken at muntre sig i.
Biludlejning i Bari er lig med eventyr i La Puglia

Biludlejning i Bari er lig med eventyr i La Puglia

Tager du på eventyr i din Sixt bil, kan du besøge den smukke natur og Puglia provinsen, som omgiver Bari. Med billeje i Bari kan du tage på kystbystop og overnatte i forskellige smukke landsbyer langs Adriaterhavskysten eller det Joniske hav, som følger mod syd. Du kan endvidere udforske de små lokale restauranter og møde de charmerende indbyggere. I området er der også mange forskellige arkæologiske og arkitektoniske udflugtsmuligheder. Desuden er bilturene en oplevelse i sig selv, og hvis du kører mod vest til La Basilicata, kan du opleve smukke olivenlunde samt få både toppe og dale i skue.
Med biludlejning i Bari er det enkelt at komme afsted

Med biludlejning i Bari er det enkelt at komme afsted

Med en udlejningsbil bliver det en leg at bevægesig rundt i Bari. Hos Sixt bliver du tilbudt vores altid gode service samt en masse ekstra tilbud, således at din bil er udstyret med lige præcis det, du har brug for, f.eks. autostole, automatgear og GPS navigation. Så benyt dig af billeje i Bari!
Show more
Godt at vide når du lejer i Bari
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bari?
For at leje bil hos SIXT i Bari skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bari.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bari?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bari. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 2019 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

FAQs om lejemål i Bari

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bari?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bari?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bari?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bari

Vis mere