Billeje i Genova

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Genova

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Genova Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Genova

Sixt Biludlejning i Genova

Sixt Biludlejning i Genova

Italien er et fantastisk land, og det er ideelt til en bilferie. Det er genkendeligt og så ganske anderledes på en og samme tid. Genova er en smuk by i Ligurien, som du vil glædes over at være turist i. Med en udlejningsbil kan du nå vidt omkring i landskabet, og hos Sixt er du altid velkommen til at benytte dig af vores unikke biludlejning i Genova. Vi hjælper dig gerne med at finde den bil, som passer til dig og dine rejsefællers behov. Hos os får du en professionel service, inden du triller ud på de italienske landeveje. Genova er en af Italiens større byer, og her får du masser af rum til at føle en skøn autenticitet, hvor de lokale indbyggeregerne hilser på, og du kan opleve byensseværdigheder i ro og mag. Når du har en bil til rådighed, gælder det om at finde centralt beliggende parkeringspladser, og det er bestemt muligt i Genova, selvom du skal være lidt vaks. Piazza della Vittoria er den største parkeringsplads i byen, og den ligger godt i forhold til seværdigheder og lignende. Butikkerne i Genova har en særlig charme, som kan minde om 1960’erne i Danmark. Hovedsproget er og bliver italiensk, så man skal have gang i fagterne og de gode intentioner. Er du til skøn italiensk gastronomi, så kig gerne forbi Mercanto Orientale.
Genovas omegn Nervi ligger i udkanten af Genova og er et oplagt udflugtsmål, hvis du benytter dig af biludlejning i Genova. Det er en lille provinsby med masser af hygge og lokalstemning. Hovedattraktionen er promenadestrøget Passeggiata Anita Garibaldi med udsigt til Middelhavet. Det er en god måde at gå lidt ned i gear fra Genovas pulserende nerve. Der er parkeringsmuligheder ved siden af stationen. I Portofino får du nogen ganske andre oplevelser. Her er der både dyre og eksklusive butikker. Bjergene giver en anden kulisse end kysten. Du kan også nemt kommet til Toscana, Norditalien eller Frankrig med billeje i Genova, hvis du har lyst til at variere ferien yderligere.
Biludlejning i Genova er en praktisk løsning

Biludlejning i Genova er en praktisk løsning

Genova og Ligurien har så meget at byde på, og med en bil er det nemt at komme frem til det hele. Med Sixt billeje i Genova bliver det meget enkelt at leje en bil. Du skal blot kontakte os via hjemmesiden eller pr. telefon. Lej en bil og tag på rundrejse i Italien!
Show more
Godt at vide når du lejer i Genova
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Genova?
For at leje bil hos SIXT i Genova skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Genova.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Genova?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Genova. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 466 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Audi A4 Avant Aut.
Audi A4 Avant Aut.
BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Sportback Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A5 Cabrio Aut.
Audi A6 Avant Aut.
Audi A6 Avant Aut.
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
FAQs om lejemål i Genova
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Genova?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Genova?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Genova?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Genova

Vis mere