Billeje i Bari Lufthavn

 

Mest populære i Bari Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bari Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Bari Lufthavn filial

Adresse

Viale Enzo Ferrari Arrival Hall, 70128 Bari, Italien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdage
08:00 - 23:00

Vores services ved Bari Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil til Italiensrejsen og afhent den direkte ved Sixt Biludlejning i Bari Lufthavn (BRI) kort tid efter ankomst. Det er super nemt at bestille en Sixtbil via vores hjemmeside, smartphoneapp eller den telefoniske kontakt med Sixtteamet. Lufthavnen ligger godt 5 km fra Bari, hvilket gør det ekstra nemt at tage ind til den hyggelige by. Tag også gerne på roadtrips i regionen Apulien.
Bileventyret starter ved Sixt Biludlejning i Bari Lufthavn

Bileventyret starter ved Sixt Biludlejning i Bari Lufthavn

Bari er hovedstad i regionen Apulien i den sydøstlige del af Italien og ligger ud til den smukke Adriaterhavskyst med færgeforbindelser til Grækenland. Den hyggelige by er præget af smalle gader, dejlige restauranter og barer samt nærheden til den skønne kyst med flere strande. I Bari er det helt klart værd at besøge den majestætiske Basilica di San Nicola fra det 12. århundrede.Kirken ligger i den gamle bydel og ud til havet.Du kan også udnytte Sixt billeje i Bari Lufthavn til at tage et smut forbi kunstmuseet Metropolitana di Bari med mange malerier og kulturelle genstande, der giver en lille pause fra Syditaliens varme. Derudover kan køretøjet fra Sixtkontoret Bari Lufthavn selvfølgelig også anvendes til at udforske regionens fantastiske natur mod nord, såsom søområdet og strandene ved Lago di Varano eller den skønne halvø Gargano.
Tilvælg frihed og komfort på din bilrejse.

Tilvælg frihed og komfort på din bilrejse.

Hos Sixt Biludlejning i Bari Lufthavn venter de moderne kvalitetsbiler på at blive valgt af netop dig. Husk også gerne ekstraudstyret, der kan give dig en ekstra komfort eller frihed i form af valget af ubegrænset kilometertal. Du bestiller enkelt på forhånd eller direkte på kontoret, og der pålægges ingen skjulte omkostninger til Sixt billeje i Bari Lufthavn. Vi er derfor det trygge valg, også med tanke på at vi har været mere end 100 år i branchen.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Bari Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bari Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Bari Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bari Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bari Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 2266 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW Serie 1 Aut.
BMW Serie 1 Aut.

Spørgsmål og svar om lejemål hos Bari Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bari Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bari Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bari Lufthavn

Vis mere