Billeje i Sydafrika

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Sydafrika

Mest populære i Sydafrika

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kapstaden Internat. Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Sydafrika

Sixt Biludlejning i Sydafrika

Sixt Biludlejning i Sydafrika

Hvis du elsker natur og dyreliv, er det helt rigtigt at lade ferien udgå fra Sixt Biludlejning i fantastiske Sydafrika. Du har aldrig langt til dejlige strande, historiske og kulturelle oplevelser, spændende natur og safariparker med eksotiske dyr. Sixt har mange års erfaring inden for branchen, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige udlejningsbil, som dækker dine behov og ønsker. Lej en bil med Sixt i dag og begynd at planlægge en uforglemmelig rejse til det smukke Sydafrika.Sydafrika byder på en smuk kystlinje og en helt enorm geografisk og biologisk mangfoldighed. Med en udlejningsbil har du mulighed for at tage på rundrejse i det betagende Sydafrika og kan gøre det helt i dit eget tempo. Det er generelt nemt at køre rundt på landets forholdsvis gode veje, men husk at køre i venstre side af vejen. Hvis din billeje i Sydafrika har udgangspunkt i den smukke storby Cape Town, kan du nyde byens afslappede atmosfære, dejlige strande og internationale køkken. Du kan desuden styre Sixt lejebilen mod Cape Point, De 12 Apostle og Kaphalvøen. Hvis du i stedet bevæger dig fra den nordlige del af landet, f.eks. Johannesburg, bør du ikke gå glip af et besøg i det fascinerende township Soweto, ligesom du kan lære mere om den mørke periode i landets historie på Apartheid Museet og opleve Nelson Mandelas hjemsted. Sydafrika byder på mange nationalparker, og den mest populære er Kruger National Park, hvor du kan opleve The Big Five, som dækker løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard. Omkring en million dyr holder til i parken, som desuden er det område i hele Afrika med flest forskellige større pattedyrearter. Uanset hvor du rejser ud fra i Sydafrika, har du aldrig langt til smukke hvide strande, gode surfing muligheder, en smuk arkitektur og gamle koloniale huse.
Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Sixt er et af de største biludlejningsfirmaer og tilbyder billeje i over 100 lande. Virksomheden blev etableret i Tyskland i 1912, og vi har mange års erfaring med at udleje biler til tilfredse kunder. Alle vores biler bærer prædikatet højeste kvalitet, og lejebilerne fås til favorable priser, så alle får mulighed for at tage en bilferie til Sydafrika. Takket være vores brede ekspertise og erfaring er vi stolte over at kunne tilbyde dig en professionel service, og vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe med din booking af billeje i Sydafrika. Du lejer nemt via hjemmesiden eller pr. telefon.Vælg mellem mange forskellige bilkategorier og ekstraudstyr. Du afhenter din bil direkte hos Sixt Biludlejning i Sydafrika, når du ankommer. Du vælger frit det specifikke kontor i forbindelse med bookingen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Sydafrika
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sydafrika?
For at leje bil hos SIXT i Sydafrika skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sydafrika.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sydafrika?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Sydafrika

Kan jeg booke et langtidslejemål i Sydafrika?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sydafrika?