Billeje i Pretoria

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Pretoria

Sixt Biludlejning i Pretoria

Sixt Biludlejning i Pretoria

I Sydafrika finder du masser af spændende aktiviteter, som du kan få gavn af med udlejningsbilen fra en Sixt Biludlejning i Pretoria. Storbyen Pretoria er administrativ hovedstad i Sydafrika og er beliggende ca. 50 km nord for Johannesburg i den nordlige del af landet. Det er en fremragende idé at leje en førsteklasses Sixtbil under opholdet, da det giver dig større frihed og mulighed for at udforske området. Med Sixt billeje i Pretoria kan du sætte kurs mod dine foretrukne seværdigheder, og du slipper for at skulle tilpasse din rejse efter offentlige transportmidler. Det er superenkelt at bestille favoritbilen telefonisk hos Sixts medarbejderteam eller klikke dig hjem til bestillingsdelen på hjemmesiden.Hvis du planlægger et besøg i den nordlige del af fascinerende Sydafrika, er en moderne kvalitetsbil fra Sixt lige det, du har brug for. Vi tilbyder et hav af moderne udlejningsbiler i alle størrelser og designs, så du og dit rejseselskab kan finde det helt rigtige køretøj til jeres tur. Pretoria er hjemsted for fantastiske seværdigheder og oplevelser for enhver smag. Tag f.eks. turen fra Sixt Biludlejning i Pretoria til den dejlige park og kulturarvsmuseet ved Freedom Park, der lover inspirerende udstillinger og fascinerende fortællinger. Kør derefter den direkte vej til det interessante Voortrekker monument for historie og smukke udsigter over storbyen. Det er også værd at sætte kurs mod Pretorias smukke botaniske have for en hyggelig gåtur eller picnic i naturskønne omgivelser eller styre Sixtbilen mod byens zoologiske have.
Bliv forkælet hos Sixt på din bilrejse

Bliv forkælet hos Sixt på din bilrejse

Sixtteamet giver dig en fantastisk start på bileventyret. Vælg bilkategori, alt efter om du er til moderne stationcars og rummelige 4x4%u2019er, luksus sportsvogne eller de bundsolide økonomibiler. Hos professionelle Sixt er du garanteret favorable priser, og vi yder altid en helstøbt service, så vi kan give dig det lille ekstra på bilturen. Du er vores førsteprioritet, og det er vigtigt for os, at Sixt billeje i Pretoria skræddersyes helt efter dine behov og ønsker. Du skal blot være opmærksom på, at der ofte er en stor efterspørgsel hos kontorerne i Pretoria, og det er derfor ikke en mulighed at forhåndsbestille bestemt bilmodeller, men udelukkende kategorier. Nyd turen lidt ekstra med en moderne kvalitetsbil fra Sixt i Pretoria. Vi har domineret biludlejningsbranchen siden 1912 og fortsætter for fuldt gear på de tusindvis af Sixtkontorer, der er fordelt over hele kloden. Sixtbilen følger dig således, hvor end du tager hen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Pretoria
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Pretoria.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Pretoria?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Pretoria. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Pretoria?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Pretoria

Kan jeg booke et langtidslejemål i Pretoria?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Pretoria?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Pretoria

Vis mere