Billeje i Johannesburg

 

Mest populære i Johannesburg

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Johannesburg Tambo Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Johannesburg

Sixt Biludlejning i Johannesburg

Sixt Biludlejning i Johannesburg

Lej en bil til din næste rejse hos os og afhent den hos Sixt Biludlejning i Johannesburg, når du ankommer til Sydafrika. Vi hjælper dig med de praktiske forberedelser, og du skal blot koncentrere dig om at nyde din ferie eller forretningsrejse. I Johannesburg er du ikke langt fra historiske og kulturelle attraktioner samt fascinerende naturoplevelser. Der venter spændende og uforglemmelige oplevelser for alle aldre. Lyder det som noget for dig, så lad vores team forkæle dig med konfort og kvalitet, når du booker udlejningsbilen i dag.Med billeje i Johannesburg kan du nemt besøge Panoramaruten, hvor du kan opleve brusende vandfald, smukke bjerge, dale samt både jungleterræn og nåleskov. Derudover kan du bl.a. støde på sjakaler og aber i området og udforske fascinerende, dybe huleformationer. Området har en række fantastiske udsigtpunkter og en helt storslået natur, som er en perfekt kontrast til storbyen. Guds Vindue, som det kaldes, uden for Graskorp, byder desuden på en helt enestående panoramaudsigt over klippesider, kløfter og det smukke landskab. Ved klart vejr kan du se hele vejen til Kruger National Park. I Johannesburg bør du kigge forbi det livlige township Soweto. Styr Sixtbilen mod Apartheid Museet, som helt klart er et besøg værd, så du kan lære mere om Afrikas historie og den frygtelige periode. I Soweto kan du desuden besøge en Shanty Town samt udforske gaden Vilakazi Street Precinct, hvor både Nelson Mandela og Desmond Tutu levede. Sydafrika har så meget at tilbyde, og en bilferie i dette magiske land vil ikke skuffe dig.
Book din Sixtbil i dag

Book din Sixtbil i dag

Du kan allerede i dag booke billeje i Johannesburg og begynde at planlægge ferien eller forretningsrejsen. Udfyld din information på vores hjemmeside eller ring til et af vores kontorer, og så hjælper vi dig med at få booket drømmebilen. Bestem dig først for en bilkategori, derefter for eventuelt tilvalg af ekstraudstyr, og hvor stor en tryghed du ønsker fra vores side. De forskellige kontorer rundt om i verden tilbyder desuden forskellige services, så tjek informationen på vores hjemmeside, og du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte Sixt Biludlejning i Johannesburg direkte. Hos Sixt har vi mange års erfaring med at udleje førsteklasses biler til favorable priser, og vi er klar til at yde en formidabel service og besvare dine spørgsmål. Opnå fleksibilitet på rejsen med en Sixtbil, så du kan få det bedste ud af din tur.
Show more

Godt at vide når du lejer i Johannesburg

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Johannesburg?
For at leje bil hos SIXT i Johannesburg skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Johannesburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Johannesburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Johannesburg. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 269 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Service under og efter lejemålet
(4,6)

FAQs om lejemål i Johannesburg

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Johannesburg?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Johannesburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Johannesburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?