Billeje i Cape Town

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Cape Town

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kapstaden Internat. Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Cape Town

Sixt Biludlejning i Cape Town

Sixt Biludlejning i Cape Town

En bilferie i Cape Town i Sydafrika skuffer aldrig. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Cape Town og udforsk storbyen, der har så utroligt meget at byde på. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du i det mindste gøre et forsøg på at se alt det, du indtil videre kun har læst om i rejsekatalogerne. Styr Sixtbilen mod betagende natur og smukke dyr samt spændende kulturseværdigheder. Hos Sixt hjælper vi dig hellere end gerne med at finde netop din drømmebil til ferien eller forrretningsrejsen. Billeje i Cape Town er både nemt og smidigt.Cape Town er en utroligt smuk beliggende storby, omgivet af hav og bjerge. Byen er en oase med sin afslappede atmosfære og har et europæisk præg, som bl.a. kan ses på de flotte bygninger i britisk kolonistil. Nyd naturen, shopping, caféhygge, museer eller det lækre afrikanske og internationale køkken. De fleste, som besøger Cape Town, tager også en dag eller to til Cape Point og Kaphalvøen. Styr Sixtbilen sydpå langs Atlanterhavet og oplev ligeledes bjergformationen De 12 Apostle på vejen. Fortsæt hele vejen til Hout Bay, hvor du f.eks. kan tage på en sejltur ud til revet og se flokke af pelssæler. Fra det nærliggende udsigtspunkt Chapman%u2019s Peak har du desuden en fantastisk udsigt over havet og bugten. Vi kan også anbefale et besøg i Kap det Gode Håbs nationalpark, som ligger ved sydvestspidsen af Afrika, og hvor du bl.a. kan støde på zebraer, bavianer og antiloper. Tag kabelbanen op til fyret og Cape Point, et 260 meter højt bjerg. På vejen op kan du nyde en fantastisk udsigt over Atlanterhavet på den ene side og Det Indiske Ocean på den anden. Med billeje i Cape Town har du alle muligheder for at opleve det bedste af Sydafrika.
Klar til at bestille Sixtbilen her og nu?

Klar til at bestille Sixtbilen her og nu?

Sydafrika er et utroligt spændende land med en fascinerende historie. Sixt Biludlejning i Cape Town er et helt perfekt udgangspunkt for at udforske storbyen og de smukke omgivelser. Du har friheden til at køre lige derhen, hvor du vil, og kan såmænd tage en kaffepause, når du har brug for det. Vi har mange års erfaring med at udleje biler til tilfredse kunder, og vi har gjort bestillingsprocessen meget nem for dig. Gå ind på vores hjemmeside eller grib telefonen og bestil allerede i dag din Sixtbil. Herefter venter en uforglemmelig rejse til smukke Sydafrika.
Show more
Godt at vide når du lejer i Cape Town
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Cape Town?
For at leje bil hos SIXT i Cape Town skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Cape Town.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Cape Town?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Cape Town. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 639 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Køretøjet
(4,3)
FAQs om lejemål i Cape Town
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Cape Town?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Cape Town?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Cape Town?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?