Billeje i Polokwane Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Polokwane Lufthavn filial

Adresse

Car Rental Center, 0700 Polokwane, Sydafrika
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 18:00
Helligdage
08:00 - 18:00

Vores services ved Polokwane Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Det nordligste Sydafrika og provinsen Limpopo oplever du bedst med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Polokwane Lufthavn (PTG). Polokwane Lufthavn var tidligere en militær luftbase, men tilbyder nu fly til Johannesburg. Polokwane ligger i den nordlige del af Sydafrika, og herfra er der ikke langt til grænsen til hverken Botswana eller Zimbabwe. Afhent udlejningsbilen hos Sixt kontoret og udforsk denne naturskønne og spændende region.
Et paradis for dyreelskere

Et paradis for dyreelskere

Med billeje i Polokwane Lufthavn kan du nyde frihed og fleksibilitet på rejsen og kan nemt tage videre mod fantastisk natur med et rigt dyreliv. Som dyreven kan du bl.a. besøge attraktioner som den interessante Polokwane Bird og Reptile Park, hvor du kan opleve mere end 285 forskellige dyrearter i et naturligt miljø, eller tage til Moletzie Bird Sanctuary for at se beskyttede fugle såsom den sydafrikanske kappegrib. Gå heller ikke glip af en ægte safari, f.eks. ved naturreservatet Polokwane, eller se byens stadion, hvor flere af kampene for 2010 FIFA World Cup blev afholdt. Billeje er den ideelle måde at rejse rundt i Sydafrika på, så lej enbilhos Sixt Biludlejning i Polokwane Lufthavn.
Komfort og sikkerhed med en Sixt bil på rejsen

Komfort og sikkerhed med en Sixt bil på rejsen

Sixt er klar til at hjælpe dig i gang eller med at fortsætte din rejse i vidunderlige Sydafrika.Bestil din kvalitetsbil og eventuelt tilbehør ved Sixt i Polokwane Lufthavn, så du har tjek på det praktiske for din rejse. Bilen venter på dig, når du lander i Sydafrika og uanset om du har valgt en komfortabel og moderne økonomibil, stationcar eller 4x4, er du sikker på, at dit Sixt køretøj er pålideligt og opfylder en høj standard. Tilpas gerne din bestilling ved Sixt Biludlejning i Polokwane Lufthavn med ønsket ekstraudstyr eller yderligere tjenester. Bestil billeje i Polokwane Lufthavn for et førsteklasses køretøj på Afrikaturen.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Polokwane Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Polokwane Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Polokwane Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Polokwane Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Polokwane Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs
Spørgsmål og svar om lejemål hos Polokwane Lufthavn
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Polokwane Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Polokwane Lufthavn

    Vis mere