Billeje i Pinetown

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Pinetown

Sixt Biludlejning i Pinetown

Sixt Biludlejning i Pinetown

Vælg Sixt Biludlejning i Pinetown, hvor Sixts medarbejderteam forsyner dig med en moderne udlejningsbil til eventyrene i Sydafrika. Det er helt op til dig, hvilken prisklasse eller hvilket design du satser på, når du skal vælge Sixtbilen, men uanset hvad vil en udlejningsbil være indbegrebet af fleksibilitet og frihed under dit ophold. Lille Pinetown er beliggende i den østlige del af Sydafrika, og fra byen har du ikke mere end 15 km til storbyen Durban og den skønne kyst. Det giver mange muligheder for dagsture, som kan være besværlige at realisere med busser og tog. Når du ønsker Sixt billeje i Pinetown, er vi klar med skarpe priser.Lej en førsteklasses bil hos Sixt i dag, hvis du vil lette din rejse rundt i det østlige Sydafrika. Slip for guidede ture med forubestemte rejseruter og foretag kaffepauser, når du og rejseselskabet har brug for lidt ekstra styrke. Med en udlejningsbil fra Pinetown er det oplagt at besøge Durban, der som sagt kun ligger en kort køretur væk. I storbyen kan du bl.a. gå en tur i den enorme botaniske have, som indeholder specielle planter og træer, der ikke kan findes i mange andre dele af verden, men der er også rig mulighed for uforglemmelige oplevelser, såsom elastikspring ved Moses Mabhida stadion eller et familiebesøg i forlystelsesparken uShaka, hvor du kan opleve pingvinshow og sjove vandaktiviteter. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Pinetown kan du imidlertid også nemt udforske den dejlige kyst og f.eks. sætte kurs mod den smukke sandstrand North Beach, hvor der kan surfes.
Kurs mod dejlige Sydafrika i Sixtbilen

Kurs mod dejlige Sydafrika i Sixtbilen

Ved Sixt Biludlejning i Pinetown venter der et bredt udbud af førsteklasses biler, herunder rummelige 4x4'er, moderne stationcars og komfortable økonomibiler, som alle kan lejes til en fornuftig pris. Det er op til dig at vælge, hvor lang tid du ønsker Sixtbilen.Teamet hjælper dig gerne med at foretage det rette valg udfra varesortimentet. Vær blot opmærksom på, at efterspørgslen på de mange kvalitetsbiler er stor, og at det derfor resulterer i, at Sixt ikke på forhånd kan garantere dig en specifik bilmodel. Du er dog altid sikret en modsvarende udlejningsbil fra den ønskede bilkategori, så du får det, du ønsker dig på turen. Hvis du desuden ønsker tilbehør i forbindelse med billeje i Pinetown, kan du finde et bredt udvalg, lige fra praktisk GPS navigation til en ekstra dækning ved flere førere af udlejningsbilen.
Show more
Godt at vide når du lejer i Pinetown
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Pinetown.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Pinetown?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Pinetown. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Pinetown?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Pinetown
Kan jeg booke et langtidslejemål i Pinetown?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Pinetown?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Pinetown

Vis mere