Billeje i Port Elizabeth

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Port Elizabeth

Sixt Biludlejning i Port Elizabeth

Sixt Biludlejning i Port Elizabeth

Har du altid drømt om at udforske Sydafrika, og ønsker du så vidt muligt at gøre det på egen hånd? Sixt Biludlejning i Port Elizabeth et godt sted at begynde rejsen. Nyd den dejlige atmosfære og nærheden til stranden i byen eller kør hen til diverse naturreservater og parker for at opleve vilde dyr og skøn natur. Vi er eksperter inden for kvalitetsbiler til overkommelige priser og har mange forskellige udlejningsbiler på lager, så der er noget for enhver smag. Med Sixts billeje i Port Elizabeth kan du føle dig helt tryg på rejsen. Lej en bil i dag og lad os stå for det praktiske, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen.Hyggelige Port Elizabeth ved Nelson Mandela Bay på Sydafrikas sydøstkyst byder bl.a. på lækre hvide badestrande og et enormt udvalg af restauranter og barer. Det er her mange enten begynder eller afslutter den 200 km lange Garden Route, som byder på fascinerende natur og uforglemmelige oplevelser. Ruten går gennem naturreservater og små byer og forbi uberørte strande. Man kan opleve landets flora og fauna tæt på, tage på sejlture og opleve hvaler, ligesom man kan dykke i et bur med hajer. De fleste, som tager til Sydafrika, vil selvfølgelig opleve landets mange dyr. Styr Sixtbilen mod Addo Elephant National Park i Sundays River Valley for at opleve elefanter, løver og antiloper. Parken blev skabt i 1931, så man kunne redde elefanterne fra udryddelse. I dag bor der hundredevis af elefanter i parken. Du kan også stille bilen og tage på en uforglemmelig guidet safari i parken Shamwari, hvor du, hvis du er heldig, kan se The Big Five: Løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard. Er du parat til en oplevelse for livet med biludlejning i Port Elizabeth?
Sixt kvalitetsbiler til favorable priser

Sixt kvalitetsbiler til favorable priser

Sixt begyndte at udleje biler tilbage i 1912, og vi er stolte over at kunne yde dig en fremragende service og assistance på din ferie eller forretningsrejse. Alle Sixts udlejningsbiler er af en høj kvalitet og komfort, og de kan lejes til konkurrencedygtige priser. Vi er desuden altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål om billeje i Port Elizabeth. Det er nemt at bestille en bil via hjemmesiden eller ved at ringe til os, og du kan vælge mellem mange forskellige bilkategorier, bl.a. en 4x4 eller økonomibil, og vi tilbyder diverse ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole.
Show more
Godt at vide når du lejer i Port Elizabeth
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Port Elizabeth?
For at leje bil hos SIXT i Port Elizabeth skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Port Elizabeth.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Port Elizabeth?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Port Elizabeth. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Port Elizabeth

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Port Elizabeth?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Port Elizabeth?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Port Elizabeth?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Port Elizabeth

Vis mere