Billeje i Mthatha

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Mthatha

Sixt Biludlejning i Mthatha

Sixt Biludlejning i Mthatha

Ved Sixt Biludlejning i Mthatha finder du det ideelle køretøj til din drømmerejse i magiske Sydafrika. Charmerende Mthatha er beliggende i landets østlige del, ca. 50 km fra kysten til Det Indiske Ocean. Den lille by byder på interessante seværdigheder, men er også tæt på dejlige strande eller den interessante Lesotho. Opnå større frihed under opholdet med en Sixtbil og sæt kurs direkte mod det, du vil opleve. Du slipper for at skulle rejse med overfyldte busser og kan tilrettelægge dagen efter dit humør. Hos Sixt får du desuden altid tilbudt fornuftige priser og kan leje udlejningsbilen i både kortere og længere perioder.Opdag det sydøstlige Sydafrika med en førsteklasses Sixtbil, der tager dig til alle de pladser, du har sukket efter i rejsekataloget. I lille Mthatha kan du bl.a. besøge det historiske Nelson Mandela Museum, hvor du kan lære om landets mørke periode med apartheid og Nelson Mandelas liv. Du kan også styre Sixtbilen hen til Coffee Bay, som ligger ca. 60 km fra Mthatha. Her kan du vandre, ride på hest og nyde naturen eller hvorfor ikke lade Sixt billeje i Mthatha føre dig til vandreområdet Hole in the Wall, der lover fantastiske udsigter ud over kysten. Du vil også finde gode shoppemuligheder ved centret Circus Triangle, som du nemt når fra filialen Sixt Biludlejning i Mthatha. Ved byens centrale torv er der desuden et godt udvalg af restauranter og butikker. Det er helt op til dig, hvad der skal ske på ferien eller forretningsrejsen, og Sixt er her for at sikre din komfort, frihed og tryghed under opholdet.
Sixts pålidelige udlejningsbiler klar til din bilrejse

Sixts pålidelige udlejningsbiler klar til din bilrejse

Med Sixt billeje i Mthatha kan du forvente dig konkurrencedygtige priser på et førsteklasses køretøj i Sydafrika. Sixt har som virksomhed forsynet mange tilfredse kunder med kvalitets udlejningsbiler siden firmaets opstart i Tyskland tilbage i 1912. I dag er der placeret Sixtkontorer i mere end 100 lande verden over, og som rejsende i og omkring Mthatha kan du får stor gavn af Sixts høje standard, personlige service og favorable priser på turen rundt i Sydafrika. Udover kvalitetsbiler kan Sixt Biludlejning i Mthatha også tilbyde nyttigt ekstraudstyr, der vil lette din bilrejse. Bestil f.eks. et børnesæde for barnets tryghed, tegn en dækning for ro i sindet eller bestil praktisk GPS navigation, der hjælper med at guide dig hen til dine destinationer. Lej straks en bil hos Sixt i Mthatha!
Show more
Godt at vide når du lejer i Mthatha
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mthatha.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mthatha?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mthatha. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mthatha?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 3 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Mthatha
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mthatha?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mthatha?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mthatha

Vis mere