Billeje i Bloemfontein

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bloemfontein

Sixt Biludlejning i Bloemfontein

Sixt Biludlejning i Bloemfontein

Det er ligetil at bestille en førsteklasses udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Bloemfontein, der bringer dig rundt i Sydafrika. Det er blot at klikke dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden eller gribe telefonen og ringe til Sixts imødekommende medarbejderteam. Bloemfontein er placeret centralt i Sydafrika, og det er landets juridiske hovedstad, hvilket indebærer, at det bl.a. huser Sydafrikas højesteret. Storbyen er hjemsted for mange museer og kulturelle seværdigheder, men et besøg i en Sixtbil gør det også fuldt ud muligt at køre til nærliggende Lesotho eller opdage landets fantastiske dyreliv og naturskønne omgivelser. Opnå fuld frihed og ekstra komfort på din rejse i Sydafrika, når du booker billeje i Bloemfontein.Selvom mange måske nok vælger at lade ferien gå til storbyen Cape Town i den sydlige del af landet eller den populære Krugerpark i det nordlige Sydafrika, vil rejsende også finde mange aktiviteter i Bloemfontein. Du finder f.eks. flere interessante museer i byen, og nogle af de bedste inkluderer krigsmuseet Anglo Boer, der giver et fremragende indblik i landets historie, samt det interessante kunstmuseum Oliewenhuis, der huser mange kunstværker samt hyggelige haver. Det er også ideelt at leje en bil fra Sixt Biludlejning i Bloemfontein, hvis du vil besøge og måske nyde en picnic i den dejlige botaniske have, der er en fredelig plads nord for storbyen, eller tage på roadtrip østpå til Lesotho, hvor du bl.a. kan opleve de magiske 190 meter høje Maletsunyane vandfald samt vandre og campere i nationalparken Sehlabathebe.
Få mest muligt ud af opholdet i Bloemfontein

Få mest muligt ud af opholdet i Bloemfontein

I stedet for at skulle være afhængig af busser og tog gør du ferien eller forretningsrejsen langt behageligere via Sixt billeje i Bloemfontein. Du sætter dig såmænd bare bag rattet i Sixtbilen, når du har lyst til at igangsætte rejseeventyrerne. Glem alt om faste køreplaner og allerede planlagte programpunkter. Sixt Biludlejning i Bloemfontein har et medarbejderteam, der giver dig en både god og professionel start på opholdet i Sydafrika. Valgmulighederne omfatter bl.a. økonomibiler, stationcars eller 4x4'er, og hvis du ønsker ekstra tjenester, er det naturligvis også en ting, du kan tilvælge. Det er helt op til dig, hvor kort eller lang tid du har brug for Sixtbilen, og uanset rejseperioden nyder du altid godt af de konkurrencedygtige priser hos en af branchens mest erfarne biludlejningsfirmaer. Sixt har rent faktisk udlejet biler siden 1912, og succesen er nået frem til mere end 100 af verdens lande!
Show more
Godt at vide når du lejer i Bloemfontein
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bloemfontein.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bloemfontein?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bloemfontein. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bloemfontein?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Bloemfontein
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bloemfontein?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bloemfontein?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bloemfontein

Vis mere