Billeje i East London

 

Mest populære i East London

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved East London Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved East London

Sixt Biludlejning i East London

Sixt Biludlejning i East London

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til East London. En by, som har et hav af attraktive tilbud i kraft af sin fine beliggenhed lige ud til Det Indiske Ocean. Med en udlejningsbil fra Sixt er du optimalt rustet til at komme rundt på egen hånd, både i byen og i lokalområdet. Uanset om du vil være storbyturist, holde aktiv ferie eller nyde den fantastiske sydafrikanske natur, finder du helt sikkert noget i East London og omegn, som falder i din smag. Lej en bil over telefonen eller nettet, eller bestil din udlejningsbil via vores app. Det er både nemt, prisvenligt og en favorabel løsning til såvel den private rejse som forretningsrejsen.East London blev grundlagt i 1836. I begyndelsen fungerede byen som koloni for engelske immigranter til Sydafrika, og i dag kan man stadig se spor af fortidens spændende arkitektur, bl.a. ved byens flotte gamle rådhus. Det er dog ikke kun historien og arkitekturen, som lokker gæsterne til East London. Byen nyder nemlig også et velfortjent ry som Sydafrikas surfingmekka, og selv hvis du ikke skal op og ride på bølgerne, er der stadig rig mulighed for at slappe af på de mange gode strande omkring byen. Derudover må du selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for et besøg i et af de mange spændende naturreservater uden for byen, eksempelvis Premier Resort Mpongo Private Game Reserve ca. 30 km nordvest for East London. En smuttur,når du vælger at leje en bil! Her kan du opleve Sydafrikas dyreliv på en måde, som ingen zoologisk have kan hamle op med. Så benyt Sixt billeje i East London til at komme rundt på alle leder og kanter.
Find den helt rigtige transportløsning!

Find den helt rigtige transportløsning!

Du har vel ikke tænkt dig at misse tilbuddet om biludlejning? Hos Sixt Biludlejning East London sætter vi en ære i altid at finde den helt rigtige transportløsning til vores kunder, og på vores kontorer i byen er vi klar til at rådgive dig om alle facetterne af billeje i East London, ligesom vi giver dig masser af fristende tilbud. Vi kan bl.a. tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt 4x4, sportsvogne og selvfølgelig cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr som for eksempel en GPS eller autostol, kan vi selvfølgelig tilføje det direkte på kontoret, og herefter er det bare at sætte sig bag rattet og komme ud på eventyr i Sydafrikas mange spændende områder!
Show more

Godt at vide når du lejer i East London

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i East London?
For at leje bil hos SIXT i East London skal du være minimum 23 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i East London.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i East London?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i East London. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,0
Baseret på 12 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

FAQs om lejemål i East London

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i East London?
Kan jeg booke et langtidslejemål i East London?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i East London?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in East London

Vis mere