Billeje i Rustenburg

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Rustenburg

Sixt Biludlejning i Rustenburg

Sixt Biludlejning i Rustenburg

Velkommen til Sydafrika, som passendekan udforskes i en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Rustenburg. Hvis du planlægger en rejse til den nordlige del af landet, kan en Sixtbil fra kontoret i Rustenburg være det helt rigtige valg. Nyd byens charme og den naturskønne region.Tag på opdagelse i storbyer, såsom Johannesburg og Pretoria, eller sæt kurs mod nabolandet Botswana, hvis du har lyst til et lidt længere roadtrip. Vi sikrer, at der er god plads i bilen, hvad enten du er alene eller indgår i et større følge. I stedet for at skulle tilpasse jeres dag efter bustabeller og togplaner kan I tage dagen, som det nu passer jer. Sixt billeje i Rustenburg er desuden prisvenlig, så alle kan få råd til en udlejningsbil.Lej en bil til din ferie eller forretningsrejse i Pretoria, hvis du vil sikre dig fuld fleksibilitet og lidt ekstra luksus på turen. Tag direkte fra hotellet til netop de seværdigheder, du vil opleve, og afslut dagen, når du er klar til at hvile ud efter de mange indtryk. Når du er kommet bag rattet i udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Rustenburg, har du mange muligheder for at tage på opdagelse. Besøg gerne det beskyttede naturområde Kgaswane, der lover gode vandreled blandt bjerge og bakker samt betagende udsigter og mulighed for at bade i kølige pooler ved de tilhørende vandfald. Sixt billeje i Rustenburg kan desuden tage dig ud på spændende udflugter, f.eks. til Pretoria, hvor du kan besøge det interessante kulturarvsmuseum Freedom Park. Turen kommer til at foregå helt i dit foretrukne tempo, når du lejer en Sixtbil i Rustenburg.
Noget for alle hos Sixt i Rustenburg

Noget for alle hos Sixt i Rustenburg

Måske er du på udkig efter en rummelig og robust 4x4'er, der kan tage dig på spændende natureventyr, en smart økonomibil, der får plads til hele rejseselskabet, eller en sportsvogn, der trækker lidt ekstra på luksuskortet. Uanset hvad du foretrækker på rejsen, har Sixt Biludlejning i Rustenburg taget højde for de forskellige kørestile og budgetter, vi har nemlig noget for alle. Takket være Sixts konkurrencedygtige priser kan alle være med i kampen om at leje en bil på rejsen. Det er endda den type udlejningsbiler, der giver den ekstra fleksibilitet, som gør opholdet både behageligt og afslappet. Bestil f.eks. gerne en autostol til barnet, få yderligere et navn registreret på lejekontrakten eller nyd GPS navigationen, der viser dig vejen til dine destinationer.
Show more
Godt at vide når du lejer i Rustenburg
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rustenburg.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rustenburg?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rustenburg. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rustenburg?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 2 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

FAQs om lejemål i Rustenburg

Kan jeg booke et langtidslejemål i Rustenburg?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rustenburg?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Rustenburg

Vis mere