Billeje i Sverige

 

Steder du kan begynde din rejse i Sverige

Mest populære i Sverige

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Stockholm Arlanda Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Sverige

Billeje Sverige

Billeje Sverige

Vores naboland Sverige har masser af spændende oplevelser at byde på, og med en lejebil kommer du nemt og hurtigt rundt omkring til både storbyer og i den smukke natur. Hos Sixt Biludlejning i Sverige har vi biler til ethvert behov, hvad enten du er på familieferie, romantisk weekend eller forretningsrejse. En bestemt model kan vi ikke love, men du får altid en bil inden for den kategori, du har ønsket. Har du brug for ekstra udstyr som barnesæde, GPS eller lignende i forhold til din billeje i Sverige, så bestiller du også nemt det på vores hjemmeside.
Fra skærgård til storby med billeje i Sverige

Fra skærgård til storby med billeje i Sverige

I Sverige er der mulighed for at opleve alt fra den smukke skærgård med alle de smukke øer til ægte storbyliv i hovedstaden Stockholm. Sverige byder på meget mere vild natur end vi overhovedet kan finde herhjemme, og man kan derfor få nogle helt nye og anderledes oplevelser. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Sverige kan du tilrettelægge din ferie efter de steder og byer, du finder allermest interessant. Er du på romantisk ferie er en tur til Stockholm et par dage og herefter en tur i ødegård midt i den smukke natur måske en mulighed. Er det hele familien der er på tur, så kan du blandt andet besøge skandinaviens største forlystelsespark Liseberg. Det er nemt at køre fra sted til sted, når der er sørget for billeje i Sverige.
De største attraktioner i Sverige

De største attraktioner i Sverige

Besøger du Stockholm må du ikke snyde dig selv for at besøge Vasemuseet, hvor du kan se det bedst bevarede skib fra det 17. århundrede. Du kan også besøge Skansen, der er et stort friluftsmuseum med mere end 150 historiske huse flyttet dertil fra hele Sverige. Lund er også en rigtig fin by at besøge, hvis man er interesseret i historie. Besøg blandt andet den gamle domkirke fra 1100-tallet og den smukke botaniske have. Lund ligger ca. 6 timers kørsel fra Stockholm, så når man har en lejebil fra Sixt Biludlejning i Sverige kan man komme godt omkring på relativt kort tid. Et stop på vejen mellem Stockholm og Lund kunne være Astrid Lindgrens Verden, som børnene ville elske. Ind imellem de forskellige stop kan du nyde friheden i at have sørget for biludlejning i Sverige og bare kunne nyde den smukke svenske natur.
Show more

Godt at vide når du lejer i Sverige

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sverige?
For at leje bil hos SIXT i Sverige skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sverige.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sverige?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 12962 anmeldelser
Køretøjet
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Service under og efter lejemålet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG

FAQs om lejemål i Sverige

Kan jeg booke et langtidslejemål i Sverige?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sverige?